Vesti

SCORPIONS OBEĆAVAJU SPEKTAKL U ARENI 25.JUNA

today16. maj 2023.

Background

Nemačke rok legende, grupa Scorpions, nedavno su započele evropsku turneju u koju su uvrstile i Beograd 25.juna u Štark Areni i publika će prisustvovati najzahtevnijem stranom koncertu u Srbiji, ove godine, u smislu veličine produkcije!

Bend koji je prodao preko 100 miliona albuma širom sveta i čije ime je sinonim za dobar zvuk i sjajne koncerte, insistira da u Beogradu nastupi na jednoj od najzahtevnijih produkcija – samo bina koja se gradi biće dimenzija 18 x 12 metara, sa specijalnim cat walkom (pistom koja prolazi kroz publiku) i dodatnom, manjom scenom za akustični set.

Ozvučenje i rasveta su na najvišem tehnološkom nivou – jednostavno, sve što je trenutno najmodernije i najekskluzivnije, Scorpionsi imaju u svojoj rajder listi.

Iako grupa postoji skoro šezdeset godina, nove generacije su oduševljene njihovim klasicima – numera “Rock You Like A Hurricane” zastupljena je u legendarnoj igrici Grand Theft Auto: Vice City Stories, kao i u sve popularnijoj seriji „Stranger Things“.

Kada tome dodate čuvene hitove “Still loving you”,“Wind of Change” i “Send Me an Angel” , zabava u Areni je garantovana.

Imajući u vidu udarnu koncertnu i festivalsku sezonu, bend je, u dogovoru sa promoterom, pripremio čitav niz akcija vezanih za ulaznice – iste možete pratiti na društvenim mrežama i svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na http://www.tickets.rs

FOTO: Marc Theis

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NOVOSADSKI MINSTREL JE SNIMIO VIDEO SPOT U AVIONU!

Novosadska grupa Minstrel objavila je spot za pesmu ,,Vazduh” sa albuma ,,Zalazak” koji je izašao na vinilu. Nakon ploče, ubrzo je usledilo i CD izdanje ,,Singl“ koje je objavio Studentski kulturni centrar Novi Sad. Ovo izdanje ima trinaest pesama koje autorski potpisuje pevač i gitarista Marko Trbović. Bend Minstrel je devedesetih, u vreme ekspanzije brit popa, bio prepoznat kao predstavnik ili osnivač ,,zvuka ravnice“ ili ,,vojvođanskog popa“ kako je nazivan […]

today15. maj 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA