Vesti

SASSJA ODVAŽNO SA NOVIM VIDEO SINGLOM ZA PESMU ,,ZNAM“

today1. decembra 2022.

Background

Nakon što je „Tišinom“ prekinula tišinu i predstavila šire područje muzičkog delovanja, Sassja novim singlom pod nazivom „Znam“ odvažno poručuje: „Često me pitaju da kažem nešto o pesmi, kako je nastala i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom“, iskreno progovara autorka uz poziv ljubiteljima muzike da poslušaju njenu novu numeru koja dolazi uz prateći muzički video u režiji Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio).

„Kantri (Rok Kovač) i ja već više od decenije radimo zajedno i razumemo se do najdubljih emocija. Ovo je pesma o nama“, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno sa Kantrimanom (Rokom Kovačem) autorka pesme, dok mix i master potpisuje Marko Gaćina.

Otisnuvši se u novom smeru svog muzičkog putovanja, Sassja se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u muzičke spotove. Kao rezultat nastavka ove uspešne saradnje, pesma „Znam“ dolazi uz video koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od najboljih plesačica regiona, Melisa Činić SHZa, protagonistkinja je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta pridružio joj se kolega Dalibor Đaković. Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer, Dalibor veoma ceni pristup i posvećenost detaljima celog tima, a atmosferu na snimanju opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom.

Ovo je samo početak Sanelinog velikog povratka na scenu, a u pripremi je još iznenađenja za koja se veruje da će ispuniti sva očekivanja publike koja prati rad ove multitalentovane umetnice, ali i da će privući pažnju neke nove.

Izdanje „Znam“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: https://umrs.lnk.to/SassjaZnam

FOTO: Promo materijal/Cover Art

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

REPETITOR OBJAVIO REIZDANJE PRVOG ALBUMA NA PLOČI PRED KONCERTNU PROMOCIJU!

Repetitor je objavio reizdanje svog albuma prvenca na ploči uoči koncertne promocije 9. decembra u beogradskom Elektropioniru! ,,Sve što vidim je prvi put" je debi album grupe Repetitor, te 2008. godine najmlađeg beogradskog benda sa nove srpske scene. Opisivano je kao ,,moderno rokenrol izdanje koje sve osvaja svojom energijom i neposrednošću". Skoro petnaest godina kasnije ,,Sve što vidim je prvi put" je jednako svež i intrigantan album, a upravo je […]

today30. novembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA