Vesti

SANITARIUM OSTVARIO SVOJ SAN – STIGAO JE CD ALBUMA „UDARAC GLAVOM”!

today26. jul 2023.

Background

Beogradski bend Sanitarium objavio je fizičko CD izdanje debi albuma „Udarac glavom”, objavljenog u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner!

Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko izdanje ovog albuma.

„Držati u ruci CD svog benda deluje pomalo kao san, zar ne? Svakako jeste ostvarenje jednog sna! Znate, sve te pesme ste odsvirali mnogo puta, na bini i u studiju. Moram priznati da vam se neke stvari nekada popnu i na glavu. Ali CD, eh to je već nešto više“ kaže basista benda Viktor Kiralj i dodaje: „Govorim u ime svih članova benda Sanitarium kada kažem da je ovo nešto što se doživi samo jednom, i iskreno uživamo u ovome.“

Album „Udarac glavom“ objavljen je u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sniman je u toku 2022. godine u studiju „Agrodisk“. Snimatelj i producent albuma je Stevan Radoičić Šarki.

Spisak pesama na albumu ,,Udarac glavom”:

1. Ja hoću više

2. Upomoć

3. Podseća na mene

4. Režim

5. Žuta zver

6. Nisam sam

7. Veliko ništa

8. Novog sebe

9. Revolt

10. Intro/Bonus track

Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa publikom. Na scenu izlaze kostimirani, sa svojim alter-ego likovima gde svako ima svoju ulogu. Oni su: Uroš Pajić Paja (gitara), Nenad Živković Žile (vokal), Viktor Kiralj Vik (bas gitara), Petar Dajić Peca (bubnjevi) i Marko Narančić Narke (gitara, vokal).

Kažu da, što se lajv nastupa tiče, energija ostaje: „Ali pored mantila i već viđenih stvari ćemo publici za jesenju sezonu pripremiti nešto spektakularno. Stay tuned!“

CD „Udarac glavom“ grupe Sanitarium dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Anja Tvrtković

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

„ONE, TWO…FIVE!“, ALBUM ORTODOX CELTS JE DOŠAO, KAKO DRUGAČIJE, NEGO NA ZELENOM VINILU

U izdanju Mascoma objavljeno je potpuno remasterizovano, LP izdanje na zelenom vinilu „One, Two…Five!“ grupe Orthodox Celts. „One, Two…Five!“ je prava prekretnica u stvaralaštvu grupe Orthodox Celts. i ta 2007. godina u kojoj je ovaj album inicijalno objavljen, je umnogome, sticajem različitih okolnosti, odredila budućnost, ali i sublimirala prvih 15 godina grupe, uostalom kao i sam album. „Većinski autorski album sa samo dve obrade, od kojih čak samo jedna iz […]

today25. jul 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA