Vesti

SANITARIUM: NA REDU JE PROMOCIJA ALBUMA ,,UDARAC GLAVOM“

today2. oktobar 2023.

Background

Promocija albuma „Udarac glavom“ grupe SANITARIUM biće održana u četvrtak, 5. oktobra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će, pored članova benda, o albumu govoriti i novinar Aleksandar Ignjatović kao i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović. Album „Udarac glavom“ će biti dostupan po promotivnoj ceni.

Beogradski bend Sanitarium objavio album „Udarac glavom” u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner.

Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko, CD izdanje ovog albuma.

Album je sniman u toku 2022. godine u studiju „Agrodisk“. Snimatelj i producent albuma je Stevan Radoičić Šarki.

Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa publikom.

CD „Udarac glavom“ grupe Sanitarium dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

FOTO: Promo materijal / Poster

 

FOTO: Anja Tvrtković

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DVE VERZIJE VIDEO SPOTA ZA NOVI SINGL GRUPE DEPECHE MODE: ,,MY FAVOURITE STRANGER“

Depeche Mode su objavili dva vrlo upadljiva, ali veoma različita vizuelna aspekta njihovog novog singla "My Favourite Stranger", još jedne poslastice sa univerzalno priznatog albuma "Memento Mori" (Columbia Records). Prvi je zvaničan spot koji je režirao njihov višedecenijski prijatelj, fotograf, scenograf, redirelj i bibliograf, Anton Corbijn. Pulsirajući zlokobni osećaj koji stvara priča razvija se do neugodnih, ali istovremeno primamljivih nivoa uznemirenosti do koje nas dovodi zagonetna figura sa iznenađujućom tajnom. […]

today2. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA