Vesti

STIGAO JE LIVE E.P. NOVOSADSKE GRUPE ,,SALTO MORTALE“

today12. april 2023.

Background

Bend Salto Mortale objavio je svoj novi EP koji nosi naziv „Live at Studio Road“. EP sadrži tri pesme snimljene uživo u martu 2023. u Studiju Road. Za sve tri pesme snimljen je i video materijal koji je objavljen na YouTube kanalu benda.

Kao i na prvom studijskom albumu benda, za snimanje, miks, mastering i produkciju bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

Spisak pesama:

1. Ljubav, mir i sloboda (live)
2. Sa druge strane (live)
3. Krivi smo svi (live)

Bend Salto Mortale nastupao je u poslednje vreme u Novom Sadu, Nišu, Subotici i Vlasotincu. Sledeći nastup zakazan je za 22.april u KB Klubu – Požarevac. Za sve naredne koncertne aktivnosti, zapratite bend na društvenim mrežama.

Salto Mortale čine Goran Beg (vokal, gitara), Nenad Karišić (gitara), Igor Stepanović (bas) i Robert Moldvaji (bubnjevi).

FOTO: Prom materijal / Poster

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ROCK RADIO I BEO ZOO VRT TRAŽE KUMA I NAJLEPŠE IME ZA DEVOJČICU RETKE RACKE OVCE!

U susret smo proleću koje će polako da budi srce prirode, ali u nama se jedno već istopilo! ,,Vrt dobre nade” je dočekao na svet devojčicu, retke, Racke ovce. Ova mala duša jagnjeta je naša nova komšinica i ugledala je svetlost dana kao prva prinova kojoj baš Rock radio traži kuma, jer kako običaju nalažu - kum daje ime! Rock Radio  će zbog ove malene biti strog u izboru! Ime […]

today11. april 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA