Vesti

ŠAJZERBITERLEMON DONOSI ,,STREPNJU“

today20. decembra 2021.

Background

Beogradski alternativni rok trio Šajzerbiterlemon je objavio ,,Strepnju“, singl i spot kojim najavljuju njihov dugo očekivani drugi album. Ovo je prvi novitet popularnih Šajzera posle skoro dve godine, a režiju spota potpisuje njihova bubnjarka Ana Đurović, kojoj je ovo debitantsko ostvarenje u svetu muzičkih spotova. Za kameru je bila zadužena Ana Žeželj, dok montažu potpisuje Janja Bilbija.
Pesma je nastala u jesen 2019. godine uoči velikog nastupa na Hali Gali festivalu i tada je premijerno uživo izvedena u proširenoj postavi sa Andrejem Mladenovićem (Stray Dogg, Crvi, Sitzpinker) i Pavlom Trifunovićem (Sitzpinker), a dve godine kasnije u sklopu novog albuma konačno dobija studijsku verziju. Pesma je snimljena u beogradskom Down There studiju, a produkciju potpisuju Andrej Mladenović i Uroš Milkić.
Šajzerbiterlemon ovim singlom i najavom drugog albuma započinje novi ciklus u svom delovanju na sceni, sa novim basistom Konstantinom Jankovićem i mnoštvom novih žanrovskih uticaja. Album će biti objavljen na proleće 2022. godine kao zajedničko izdanje zagrebačkog Geenger records-a i beogradske Pop depresije.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

OSETI ,,VETAR“ – KAŽU KENIJI

Bend Keni nije mrtav je objavio treći video singl za pesmu sa debitantskog albuma „Ajmo da plešemo“, uoči prvog velikog beogradskog koncerta 23. decembra u sali „Amerikana“ beogradskog Doma omladine. Pre nešto više od mesec dana pojavio se njihov prvi album sa deset pesama. Ovaj mladi harizmatičan sastav ekranizovao je „Vetar“, pesmu koja zatvara pomenuto izdanje. U pitanju je dinamična motivaciona pesma sa pozivom da plešemo na vetru, da gledamo […]

today20. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA