Vesti

ŠABAČKI LETNJI FESTIVAL SA ZAOKRUŽENIM PROGRAM OD 22. DO 24. JUNA

today2. juna 2023.

Background

Kako bi zadovoljili najrazličitije ukuse publike iz Turističke organizacije Grada Šapca ističu da je došlo do malih izmena tokom prvog festivalskog dana. Umesto Crnog Ceraka, Foxa i Surreala, na Šabačku tvrđavu stižu regionalne zvezde pop rock zvuka: Valentino i Kanda Kodža i Nebojša!

Finalni program ŠLFa koji nas očekuje od 22. do 24. juna 2023. godine izgleda ovako:

22. jun: Sick Soul, Valentino, Midgard, Kanda kodža i Nebojša, DJ Mario
23. jun: Predigra, dejan Cukić i Spori Ritam, Pagonis (Atomsko Sklonište tribute band), Mile Kekin i bend, DJ Mario
24. jun: DJ Amadeusen, Taboo bend, Tony Cetinski, Supermensi.

​​Posle tri godine pauze Šabački letnji festival se vraća na mapu najvažnijih kulturnih dešavanja u Srbiji i regionu!

Od 22. do 24. juna 2023. ŠLF će ponovo raspevati Šabačku tvrđavu i razigrati sve one kojima je nedostajala festivalska atmosfera po kojoj je ovaj deo Srbije već decenijama prepoznatljiv.

FOTO: Promo materijal / Poster

Osim što je kulturna manifestacija sa tradicijom dugom punih 20 godina, ŠLF je jedinstvena manifestacija u regionu i po atraktivnoj lokaciji. Šabački letnji festival se i ovoga puta održava među zidinama čija se istorija ispisuje još od 15. veka – na Šabačkoj tvrđavi.

Kako Šabac važi za grad koji je spoj vizije i tradicije, tako je koncipiran i program ŠLF 2023. Muzička priča koju novo izdanje nosi pokriva ukuse i najmlađih i najstarijih, ali i srednje generacije. Među hedlajnerima ŠLFa ove godine su: TONY CETINSKI, VALENTINO, MILE KEKIN, DEJAN CUKIĆ I SPORI RITAM, KANDA KODŽA I NEBOJŠA, ali i lokalni bendovi i DJevi koji će sa raskošne bine da pokažu bogat muzički diverzitet koji ovaj grad neguje.

Dnevne ulaznice dostupne su po ceni od 700 dinara, a trodnevna ulaznica iznosi 1.400 dinara putem DD Tickets prodajne mreže, ddtickets.rs i Alideda aplikacije sa mogućnošću dostave na kućnu adresu. Dostupna je i VIP kategorija ulaznica po dnevnoj ceni od 1.500 dinara. U Šapcu su ulaznice dostupne i u Turističkoj organizaciji Grada Šapca, The Marshall caffeu, Life Caffeu i City Park Caffeu.

FOTO: Promo materijal / Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ROKERIJADA 2023. U PETROVCU NA MLAVI SE ODRŽAVA 25. I 26. AVGUSTA!

Rokerijada, muzički festival posvećen rok kulturi, rok svaralaštvu i podršci autorcima pušta u etar vest o početku konkursa za mlade bendove kojima daje priliku da se čuju na ovom, sad već tradicionalnom, festivalu rokenrola i umetnosti u Petrovcu na Mlavi. Rokerijada je muzički festival nastao 2017. godine i koji se održava poslednjeg vikenda avgusta meseca svake godine, ove godine od 25 i 26. avgusta! Takmičenje mladih autorskih bendova iz cele […]

today2. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA