Vesti

SA GRUPOM MORTAL KOMBAT NAZDRAVLJA SE ISKLJUČIVO ,,ALKOHOLOM“

today13. aprila 2022.

Background

Kao i uvek pred Antievrovizijski koncert grupa MORTAL KOMBAT publiku iznenadi ili šokantnim izazovima ili video spotovima. Do sada su se članovi benda pekli tejzerom, jeli su karolinu riper, najljuću papriku na svetu, pucali jedni na druge paint ball puškama, dizali su u vazduh automobil Yugo, a ove godine odlučili su pošteno da nazdrave velikim količinama ,,Alkohola“.

Mortal Kombat je upravo objavio spot za novu pesmu ,,Alkohol“. Kažu da im treba ,,da ublaže bol“, a u stvari:

,,Krajnje je vreme bilo da posle godinu dana i Vas i nas obradujemo novom pesmom. Taman je i takva da može dobro da zagreje za predstojeće koncerte u zagrebačkom klubu „Boogaloo“, na „Beogradskom sajmu“, i sviračko leto koje svi jedva čekamo! Što se tehnikalija tiče – muziku je i ovoga puta producirao Miloš Mihajlović iz studija „Blaze“, a spot je delo „Stavrography“ produkcije. Vama živeli, a mi odosmo da radimo“, proručuju kratko iz benda.

A pred njima jeste dosta posla! Tradicionalno najveći beogradski nastup, 12. Antievroviziju, Mortal kombat priprema za 21. maj u atrijumu Beogradskog sajma, a konačno će, posle dve koncertno skromne godine, da zapale ceo region. Deo letnje agende benda izgleda ovako:
23. april – Zagreb, Boogaloo
21. maj – Beograd, XII Antievrovizijski koncert
27. maj – Banja Luka, Moto Fest,
2. jul – Kragujevac, Arsenal fest,
23. jul – Pula, Hornets moto skup,
11. avgust – Rajevo selo, Pannonian Rock Festival.
Foto: Mortal Kombat promo

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

HILJADITI KONCERT ATHEIST RAPA U BARUTANI

Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap održaće u petak 20. maja od 20 časova, svoj jubilarni hiljaditi koncert u Barutani, a ujedno će tim povodom i obeležiti 33 godine postojanja i rada! Četiri godine nakon spektakularnog nastupa, koji je ujedno bio i jedan od najboljih u njihovoj dugoj karijeri, Ateisti se vraćaju na binu na Kalemegdanu, gde će specijalno za beogradsku publiku izvesti najznačanije numere iz svih perioda rada […]

today12. aprila 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA