Vesti

20. GODINA PUNK’N’ROLL-A, SA BENDOM S.U.S, SLAVIMO U D.O.B.

today7. decembar 2022.

Background

S.U.S., dobro nam poznata skraćenica i dugo prisutna smernica beogradskog punk’n’roll-a, slavi 20. rođendan 17. decembra u klubu Doma Omladine.

Retki su bendovi kojima za instrumentima pođe da opstanu, i to ne samo na underground sceni, 20 godina.

S.U.S. je jedan od takvih. Bez pauza u svom radu, posada ovog broda suočila se pregršt i teških i lepih trenutaka.

Kada je započeta S.U.S. priča, sada već davne 2002. godine, mobilni telefon bio je retkost, bez masovne upotrebe, država u kojoj živimo je od tada promenila i previše imena, a nestajale su stare i rađale se nove države i valute.

,,Svet se od te 2002. godine poprilično izmenio. Zar ne???“, pita S.U.S. i dodaje da je preživeo sve. Na rođendanskom slavlju u klubu Doma omladine imaće podršku, goste iznenađenja, kao i one koji su očekivano ,,iznenađenje’’.

Rođendansku binu će podeliti sa mladim beogradskim trash metal bendom ,,Atomic Fault’’. Brzi, mladi i žedni pažnje koju i te kako zaslužuju.

Dakle, klub Doma omladine Beograd, (ulaz iz Makedonske ulice) subota 17. decembar, od 20h.

FOTO: Daniela

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ALISA ZOVE ,,SVOJE“ SANJE NA ROĐENDANSKI KONCERT U D.O.B.!

Legendarna pop-rok grupa Alisa najavila je veliki koncert u Domu omladine Beograda 17. decembra, kada će, sa malim zakašnjenjem, obeležiti svoj 35. rođendan. Tim povodom, Alisa je odlučila da nagradi „svoje“ Sanje! Veliki hit grupe Alisa, neprevaziđena „Sanja“, objavljen je krajem 1985. godine. „Prema nekim statistikama, ’86. pa i ’87. godine svaka peta novorođena devojčica u Beogradu dobila je to ime, mnoge upravo zahvaljujući popularnosti te pesme“ kaže bend i […]

today7. decembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA