Vesti

,,ROLL AND BLUES“ POMERA DATUM ODRŽAVANJA NA 27., 28., 29. i 30. JUL!

today26. maja 2023.

Background

Roll And Blues je festival oko kojeg su se okupili zaljubljenici u avanturu, muziku, zabavu koji nisu imali uslova da posećuju zanimljive festivale u inostranstvu, pa su odlučili da se samoorganizuju i naprave festival baš po svojoj meri! Zbog najavljenog olujnog nevremena vreme održavanja Roll And Blues Festivala se odlaže na 27., 28., 29. i 30. jul.

Kupljeni kompleti ulaznica, kao i ulaznice za kamp važe za nov termin, a jednodnevne ulaznice za dan po izboru. Povrat novca može se izvršiti na mestu na kojem su kupljene, a online kupci se mogu obratiti na kontakt@tickets.rs.

Sve dodatne informacije možete videti na https://www.rollandbluesfest.com/ , ili zatražiti putem: info@rollandbluesfest.com i 0606711057

Poznate su i sjajne prateće aktivnosti Roll And Blues Festivala:

– organizovan kamp sa tuševima, toaletima i prostorom za loženje vatre
– dozvoljeno je uvođenje ljubimaca – pasa u kamp
– hip-hop radionice sa Kizom iz Iskaza
– cirkuske predstave sa obukom žongliranja i hodanja na štulama
– časovi joge
– tetoviranje, pirsing, body art Nikola Došen
– razbimo mitove i tabue vezane za tetovaže – oprobaj se u tetoviranju
sa Miljanom Mila Kulić, Diplomiranom primenjenom umetnicom
– oprobaj se u streličarstvu sa Milošem Matićem trenerom KK Aranđelovac
– šetnje na konjima i časovi jahanja sa volonterima konjičkog kluba
Aranđelovac
– takmiči se u pivskim izazovima
– prošetaj planinom, dotakni prirodu, planinu, šumu,  jezera.

Podsetićemo se kako je cela priča krenula: ,,Festival je nastao 2020. iz potrebe mladih, a prvenstveno volontera Konjičkog kluba „Aranđelovac“, da uživaju u muzici omiljenih izvođača, ali i da naprave Festival pun ludih aktivnosti zajedno sa volonterima iz inostranstva. Možemo se pohvaliti da smo jedini Festival u Srbiji koji se nalazi na manje od 80 km od: Beograda, Kraljeva, Čačka, Užica, Požarevca, Valjeva, Kragujevca, Smedereva, Jagodine, Pančeva, Gornjeg MIlanovca …., da smo na 10 minuta šetnje do grada, a na samo par kilometara do vrha planine i tri jezera. Posedujemo 6 konja, mini koze, 3 psa, tri mačke, organsku baštu…“, kažu lica koja stoje iza Roll And Blues festivala.

Misija festivala, koji je tu od 2020. godine, je moć mladih i moć prirode za otvoreniju i uspešniju zajednicu, a programi se realizuju organizovanim aktivnostima volontera i članova, koji su stub temeljac organizacije.

Ove godine od uzbudljivih nastupa poznatih bendova do raznovrsnih aktivnosti, ovaj festival obećava pravu eksploziju, počev od neobičnih hip-hop radionica, preko pivskih igara bez granica, uz Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama i epohalnih kostima artista, ovaj festival će te zabaviti do krajnjih granica.

Muzički program Roll And Blues festivala je na dve bine – Mainstage i Dance Stage.

Kažu iz organizacije: ,,Bez obzira da li si zaljubljenik u muziku, avanturista ili jednostavno neko ko želi da se dobro provede, ovo je festival za tebe! Zato ponesi šator i na vreme rezerviši svoje mesto u kampu! Povedi prijatelje, čak i ako su četvoronožni. Kako bi smo svi uživali u Festivalu i da bi na vreme obezbedili dovoljno prostora za bleju i hladnog pića, neophodno je da što ranije saznamo kolika će biti poseta. Podrži nas tako što ćeš ulaznicu kupiti odmah, a mi ćemo te nagraditi moćnim popustom .“

Više o celokupnom programu možete videti na sajtu Roll And Blues Festivala!

   

   

 

FOTO: Poster promo / Roll And Blues Festival

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT BUČ KESIDIJA SE POMERA NA 16. SEPTEMBAR

Uzimajući u obzir činjenicu da je koncert grupe Buč Kesidi zakazan na stadionu Tašmajdan za 3. jun ove godine, tačno mesec dana nakon tragedije u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar”, organizatori koncerta Kontra Rights i Marsh produkcija su u dogovoru sa grupom odlučili da se koncert pomeri na 16. septembar 2023. FOTO: Promo materijal Sve ulaznice koje su kupljene do sada važiće i za koncert u septembru. Svi kojima novi datum […]

today25. maja 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA