Vesti

ROLL AND BLUES FEST JE POZITIVA ŠUMANIZMA I RENESANSE!

today17. jula 2023.

Background

Treći festival Roll and Blues u Aranđelovcu donosi nam nezaboravnu avanturu ispunjenu muzikom, smehom sa čistom pozitivnom energijom od 26.07. do 30.07.!

Partibrejkersi, Ritam Nereda, Bjesovi, Sunshine, Smoke Mardeljano, Iskaz, El Pre3idente, Kanda Kodža i Nebojša samo su neki od izvođača ovog jedinstvenog Festivala Roll and Blues na obroncima planine Bukulja u srcu Šumadije i na manje 80 km od većine gradova Srbije.

FOTO: Promo materijal / Poster

Od uzbudljivih nastupa na dva stage-a poznatih bendova i izvođača, do raznovrsnih aktivnosti, ovaj festival obećava pravu eksploziju dogadjaja.

Posetioce očekuju iznenađenja na svakom koraku: od hip-hop radionica, preko pivskih igara bez granica, uz Boot camp takmičenja urnebesnih izazova, do cirkuskih performansa sa vatrom na štulama i epohalnih kostima artista, tetovaža i pirsinga, crtanja karikature…festival obećava zabavu bez granica.

Do ove godine Roll and Blues je trajao 4 dana, ali uz predlog Volontera Konjičkog Kluba i UG Omladina Aranđelovac pridodat je peti, humanitarni, kada će cela zajednica pomoći da se trogodišnjem sugrađaninu Đorđu Aksiću obezbede sretstva za operaciju u Americi, kako bi napravio svoj prvi korak. Do sad su akciju podržali Mimi Mercedez i Šabo iz Beogradskog Sindikata, koji će tog petog dana nastupati, uz doprinos Smoke Mardeljana i Jovana Lolu Savića.

Ovogodišnji festival će biti u znaku rušenja socijalne, ali i svih ostalih distanci.

FOTO: Marko Ristić

Pod sloganom ,,Šumadizam i renesansa” organizatori pozivaju posetioce da se predstave na Open Stage-u ,,Rokaj Buraz”, bilo tako što će učestvovati u karaokama, repovati, igrati, izlagati svoja umetnička dela, fotografije, predložiti grafite za oslikavanje prostora, ili na način koji sami odrede… Prijava preko sajta Roll and Blues Festa ili na 0606711057 do 20.07.2023.

Na festivalu je obezbeđen i prostor za kampovanje. Svi koji žele da ponesu šator, predlažemo da na vreme rezerviše svoje mesto kupovinom ulaznice za kamp po ceni od 500 dinara! Dobro došli su i četvoronožni prijatelji.

FOTO: Marko Ristić

Za mlađe od 30 godina jednodnevne ulaznice su 700 din, komplet za sva 4 dana je 2.000 din, kamp za 4 dana je 500 din, dok je trenutna redovna cena 1.800 din, a kompleta 3.900 din. Za 26.07. ulaznica košta 1.000 din, a ulaznica za mlade 500 din.

Karte dostupne preko ticket.rs, a ONLINE karte ovde.

Lokacija Roll and Blues fest-a: https://goo.gl/maps/kTmmzrTuMd3xkDHa8

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,GARDEN SESSIONS“ U SRCU BEOGRADSKOG ZELENILA BOTANIČKE BAŠTE

Garden Sessions sezona koncerata u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac” izaziva veliku pažnju publike u Beogradu već treću godinu zaredom, a ove godine je od 20. do 23. jula! Koncerte organizuje Centar beogradskih festivala – CEBEF, a ulaznice se mogu nabaviti onlajn na tickets.rs i na Ticket Vision prodajnim mestima (među kojima su TC Ušće i Cvetni trg). Četvrtak, 20. jul 2023. Marčelo Petak, 21. jul 2023.Kanda, Kodža i Nebojša Subota, 22. […]

today14. jula 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA