Vesti

,,ROCK VILLAGE“ U AVGUSTU, U BANATSKOM SOKOLCU!

today1. avgusta 2022.

Background

Rock Village Festival će se posle dve godine pauze ponovo održati u Banatskom Sokolcu – u petak i subotu, 12. i 13. avgusta 2022.

Festival koji se od 2005. godine tradicionalno održava u avgustu sa svakim novim izdanjem sve više ljudi upoznaje sa ovim šarmantnim južnobanatskim selom koje broji tek nešto više od 300 stanovnika, a koje se tokom ove manifestacije udesetostruči!

Rock Village je Banatski Sokolac, između ostalog, pozicionirao kao važnu tačku na mapi kulturne baštine, budući da je upravo tu, u festivalskom prostoru, u dvorištu osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ podignuta prva statua Boba Marley-ja u Evropi!

Koliko je ovo mesto nezaobilazno za sve reggae hodočasnike govori i činjenica da su ga nedavno posetili i The Wailers – Marley-jev prateći bend.

FOTO: Promo materijal

Budući da je usled epidemiološke situacije Rock Village napravio dvogodišnju pauzu, organizatori su odlučili da pruže najaktraktivniji muzički program do sada!

U petak, 12. avgusta, na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu nastupiće:

Buč Kesidi, Obojeni Program, Ajs Nigrutin, Sharks Snakes and Planes, Stvor i Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute band).

U subotu, 13. avgusta, publiku, koja se očekuje iz svih krajeva Srbije, dočekaće
Goran Bare i Majke, YU Grupa, Van Gogh, The Trigger, Brigand, Brat i Township Rebellion (Rage Against the Machine tribute band).

Ulaz na festival je besplatan, kao i svih prethodnih godina, a biće besplatan i kamp koji se organizuje u okviru festivalskog prostora.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

STEREOBANANA SU PRAVE ,,NIŠKE STRASTI“

Nakon sedam godina pripreme i snimanja, niški intergalaktički dvojac Stereo Banana objavio je treći po redu album pod nazivom „Niške strasti”. U već prepoznatljivom maniru, ovaj popularni i uvek zanimljivi muzički dvojac koji čine Marko Anđelković Naopak i Nemanja Nedeljković Nemus, vodi slušaoce kroz čak 14 novih pesama, odnosno kroz različite muzičke žanrove i široki spektar gradskih tema južne prestonice. „Naslovu albuma je je kumovao Mario (Nojz) iz sastava Who See i […]

today1. avgusta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA