Vesti

VELIKANI ROKENROLA NA ROCK STAR FEST-U, NA BEOGRADSKOM SAJMU!

today14. decembra 2022.

Background

,,Rokenrol zauvek!“ poruka je Rock Star Festa, novog muzičkog festivala koji će na jednom mestu okupiti istinske rok zvezde regiona.

Ideja festivala, čiji je inicijator Raka Marić, vlasnik Music Star-a i kultni menadžer najvećih domaćih muzičkih zvezda, je da se jednom dobrom i žestokom svirkom pokaže da je rokenrol i dalje mlad, jak, žilav, živ i zdrav, i da uprkos muzičkim trendovima koji dolaze i prolaze, pravi kvalitet uvek ostaje.

Na festivalu, koji će biti održan 24. decembra 2022. godine, od 18 do 01h, na Beogradskom sajmu, u Hali 4, koji je upamtio brojne nezaboravne koncerte, ponovo će se desiti istorija, jer, ovog puta će nastupiti prava rock reprezentacija muzičara iz čitavog regiona.

Ovo je line-up koji je teško pobediti: Atomsko sklonište, Divlje jagode, Jurica Pađen i Aerodrom, YU grupa, Vatreni poljubac, Osvajači, Dr Nele Karajlić, Teška infdustrija i Epilog.

I to nije sve. Kako kažu organizatori, biće i gostiju iznenađenja i zato pozivaju sve istinske fanove rokenrola da 24. decembra budu zajedno na mestu gde se slavi rokenrol!

FOTO: Igor CC Kelčec/ Divlje Jagode

FOTO: Star press promo/Osvajači

FOTO: Music Star press promo/ Aerodrom

FOTO: Srđan Djukić/Vatreni poljubac

FOTO: Promo materijal/ Atomsko Sklonište

FOTO: Promo materijal

FOTO: Aleksandra Ignjatović / YU Grupa

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ODABRANI SU FINALISTI B.A.R.F. 11!

Udruženje rok muzičara Srbije URMUS, saopštilo je imena finalista jedanaestog izdanja Beogradskog autorskog rok festivala – BARF11. Finale festivala BARF11 biće održano 25. decembra u 18.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda, kada će odabrani finalisti imati priliku da uz najbolju produkciju uživo prezentuju svoje pesme. Od preko 60 poslatih prijava, broj prihvaćenih i potvrđenih učesnika jedanaestog Beogradskog autorskog rok festivala je 52. „Ovo je veći broj učesnika u odnosu […]

today14. decembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA