Vesti

ROCK RADIO VAS VODI NA VELIKI KONCERT BUČ KESIDIJA 16. SEPTEMBRA!

today12. septembra 2023.

Background

Veliki koncert Buč Kesidi se bliži i to pod otvorenim nebom i na najdražim gradskim tribinama stadiona Tašmajdan 16. septembra!

Kako kažu momci iz ovog popularnog pančevačkog disko pop-rok elektro boj bend duo, Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal):

,,Skoro dve godine nismo svirali u Beogradu sa idejom da osvojimo Tašmajdan i da napravimo najveći Buč Kesidi koncert do sada u Beogradu. Tašmajdan je kultno mesto i fantastična lokacija za koncert na otvorenom, u srcu grada, jedno od mesta na kojem smo kao klinci sanjali da nastupamo i zato jedva čekamo da vidite šta smo vam sve pripremili”, a kao gosti na koncertu sviraće Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma.

Rock radio vas vodi na koncert Buč Kesidija!

Zadatak 1:
Načuljite 👂 u Jutru i u Popodnevu!

Zadatak 2:
Vežbajte ✋🤞✌️🤟👌🤙, jer
najbrže i najvernije slušaoce Rock radija vodimo na koncert i to u

 

ROCK RADIO ZONU!

FOTO: Rock radio poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SIX PACK KONCERT U NIŠU 16. SEPTEMBRA!

SIX PACK svoj prvi koncert u susret 30-toj godini postojanja svira u Nišu! Posle usijanog leta i festivalskih svirki, ovu klupsku sezonu započinju u AKC Fuzz! Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni. "Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodopski uslovi, pa sam se uglavnom zezao, svirao u vojnom […]

today12. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA