Vesti

ROCK RADIO JE SA VAMA NA ZEMUNSKOM POLUMARATONU 2.!

today6. septembra 2023.

Background

Trkači, trkačice i rekreativci!

Mnogo nam je drago da budemo deo jednog takvog uličnog atletskog spektakla kakav je Zemunski polumaraton koji se održava drugi put po redu, sada u nedelju, 10. septembra na tako lepoj lokaciji.

Zemun – Donji grad, staro jezgro Taurunuma i Zemunski kej će u nedelju da ugosti oko 1000 takmičara iz Srbije i regiona. Zemunski kej, kao jedno od najlepših šetališta će biti ruta svih trkačkih disciplina, pa će svi učesnici trčati uz sam Dunav sa pogledom na Ratno ostrvo, plažu Lido, Milenijumsku kulu Gardoš i lepotu prirode okoliša čiji su najlepši stanovnici, bez sumnje, labudovi.

FOTO: Zemunski polumaraton Sajt

Start „Trke budućih šampiona“ je 10. septembra u 8:45, dok će glavne trke ,,2. Zemunski polumaraton“ i ,,2. Zemunska sedmica“ startovati u 10:00. Startno- ciljna kapija će biti postavljena na Bogojavljenskom platou, ispod restorana „Venecija“, a Rock radio vas čeka baš tu i bodriti, pozdraviti, viknuti osvežiti i podestiti koliko je važna ta ,,Ljubav na prvi korak!“

 

FOTO: Zemunski polumaraton Sajt

 

Dakle dragi naši,

👣 tu smo, korak uz korak, sa vama u nedelju, na drugom Zemunskom polumaratonu po redu!

📻 Rock radio će da podrži, pozdravi, vikne i osveži, da bodri i podseti koliko je lepa i zdrava i važna ta ,,Ljubav na prvi korak“.

💪 čekamo vas u društvu pravog zvuka trke kod Startno ciljne zone na Zemunskom keju i sa vama smo do pobede!

 

O lokacijama i rutama staze možete videti više na sajtu Zemunskog polumaratona.

 

FOTO: Rock radio poster

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SEINE IZBACIO JOŠ JEDAN SJAJAN VIDEO SPOT ZA PESMU ,,MALOLIJE“ U KOJEM GLUMI BANE TRIFUNOVIĆ

Zagrebački trip-hop trio SEINE objavio je novi videospot ,,Malolije" u režiji Marine Uzelac, pančevačke režiserke sa zagrebačkom adresom, a u spotu nastupa i poznati srpski glumac Bane Trifunović. ,,Malolije" je drugi singl sa hvaljenog albuma "Naizust" koji je objavljen 2022. godine (Moonlee Records, Vox Project) i našao se pri vrhu svih godišnjih top-lista. Videospot je rezultat crowdfunding akcije Signed Collection u suradnji sa portalom Ravnododna , u kojoj su fanovi […]

today6. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA