Vesti

ROCK RADIO I DOB OBELEŽAVAJU SVETSKI DAN MUZIKE, 21. JUNA NA ZIDIĆU! AJMO NAPOLJE!

today18. jun 2024.

Background

Ajmo napolje!
ROCK RADIO I DOM OMLADINE BEOGRADA OBELEŽAVAJU SVETSKI DAN
MUZIKE  ,,NA ZIDIĆU“
Petak, 21. jun, od 12 do 14h, Plato Milana Mladenovića

 

Svetski dan muzike, 21. jun, Rock Radio i Dom omladine Beograda proslaviće ,,na zidiću“, na Platou Milana Mladenovića, u društvu brojnih gostiju, slučajnih prolaznika i gradskih namernika.

Postala je već tradicija da Rock Radio na najveći praznik muzike u godini izađe iz studija na ulicu, među Beograđane i goste glavnog grada – među ljude koji muziku doživljavaju punim srcem i koji joj dopuštaju da ih oplemenjuje. Zato ove godine upućuju jednostavan poziv: AJMO NAPOLJE!

 

 

,,Ajmo napolje! Ajmo da sviramo, pevamo, družimo se. Ajde da upoznate poznate: svirače, pevače, ulične zabavljače i rockradijsko kuče (Čoko se viče)! Na Svetski dan muzike Rock Radio iz studija izlazi u svet. Jer vi ste naš svet, a mi vaš saundtrek! Pridružite nam se 21. juna 2024. u 12h na Platou Milana Mladenovića ispred Doma omladine Beograda, da zajedno obeležimo najvažniji praznik u godini: Svetski dan muzike“, poručuju iz Rock Radija.

,,Muzika je najvažnija sila univerzuma“ govorio je Vangelis. Sila će i biti s nama, na Zidiću ispred Doma omladine Beograda 21. juna od 12 do 14h.

 

photo: Maja Ivošević (Turbo Trans Turisti)

 

Prognoza kaže da biće vruće, a ekipa se potrudila da bude još vrelije:
– uz svirku Turbo Trans Turista,
– performans Ilije Babića, uličnog svirača, koji ima supermoć da od svakog predmeta
stvori udaraljku,
– nastup benda Prve beogradske gimnazije, grupe Mungosi,
– ali i svirku voditelja Rock Radija.

 

photo: Ilija Babić promo

 

photo: Filip Vučenović (Munqosi)

 

U petak, 21. juna, Dom omladine Beograda i Rock Radio neće samo zajedničkim snagama obeležiti Svetski dan muzike, već će proslaviti dolazak novog leta i nove sezone Koncerata na Zidiću. Za posetioce će biti obezbeđeni i pokloni: Rock Radio majice, šolje, torbe, flašice, široki osmesi i topli zagrljaji! Vidimo se na Zidiću!

 

A ovako nam je bilo prošle godine:

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

THE BAD WEEK OBJAVILI DRUGI ALBUM ,,IT IS HOW IT IS“!

Tako je kako je... The Bad Week objavili drugi album „It Is How It Is“   Novosadska grupa The Bad Week objavila je drugi album „It Is How It Is“ za diskografsku kuću Multimedia Music. Promociju albuma bend je započeo druženjem i svirkom u Multimedia Music Record Store.   „Album je rezultat saradnje koju smo imali i na njihovom prethodnom, debi izdanju. Za tu saradnju smo zahvalni Vladi Pejaku koji […]

today18. jun 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA