Vesti

RITAM NEREDA U ZAPPA BAZI SKORO, PA RASPRODAT – 18. NOVEMBRA JOŠ JEDAN NASTUP!

today6. novembar 2023.

Background

Ritam Nereda u Beograd dolazi u sklopu turneje na kojoj promoviše album „Novo doba“. Album je objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom i naišao je na odlične reakcije kritike, ali i publike.

Po svemu sudeći, beogradska publika uželela se njihove energije na živim nastupima i pesama koje voli! Zbog velikog interesovanja koje je dovelo do toga da koncert zakazan za 11. novembar bude skoro rasprodat, bend je odlučio da održi i drugi koncert u Beogradu 18. novembra u Zappa Bazi.

Preostale ulaznice za koncert 11. novembra kao i ulaznice za koncert 18. novembra u prodaji su po ceni od 1500 RSD putem mreže Gigstix, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata.

Na koncertima u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

Nakon koncerata u Beogradu, Ritam Nereda nastavlja turneju koncertima u Zagrebu (Tvornica kulture, 23.11.) i Banjaluci (KSB, 2.12.), a 16. decembra očekuje ih i veliki koncert u Hali 2 Novosadskog sajma.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

NAJBOLJI FANK DANAŠNJICE U BEOGRADU – CORY HENRY 17. & 18. NOVEMBAR

Po prvi put u Beogradu, u okviru Musicology sessions koncertnog serijala, 17. i 18. novembra, nastupiće CORY HENRY & The Funk Apostles. BitefArtCafe će ugostiti verovatno najbolji funk, RnB, gospel sastavu nove generacije. Ovaj višestruko nagrađivani umetnik, kompozitor, producent i virtuoz na klavijaturama dolazi direktno iz sveta živih muzičkih legendi. Musicology Sessions i ove godine dovodi svetski poznate umetnike. Nakon rasprodatog koncerta italijanskog umetnika, Nicole Conte-a, očekuju nas nastupi američke […]

today6. novembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA