Vesti

RITAM NEREDA POZIVA NA JOŠ JEDAN SUSRET NAKON RASPRODATE ZAPPA BAZE!

today14. novembar 2023.

Background

Nekoliko dana pre prvog koncerta Ritma Nereda u Beogradu bilo je jasno da će se u Zappa Bazi desiti jedno pravo muzičko energetsko čudo. Koncert je rasprodat, što nije bilo toliko iznenađujuće, ako uzmemo u obzir koliko dugo ovaj bend nije imao samostalni koncert u Beogradu i koliko ih publika voli.

FOTO: Ritam Nereda Zappa Baza 5 photo Marko Ristic @zamrznutitonovi

Momci su koncert otvorili pesmama „Greška“ i „Novo doba“ sa najnovijeg albuma koji i promovišu na ovoj turneji. Nakon toga usledili su „Nikad više“, „Boje se“, „Elita“, pa još jedna od najslušanijih pesama sa novog izdanja, „Lomi“! Bez mnogo priče, ali sa puno energije odsvirani su neki od najvećih hitova u tri i po decenije dugoj karijeri ovog velikog benda… „Vaš svet“, „Raskršće, „Sama“, „Sećanja“, „Ne“, „10 godina“, „Heroj“, „Nebo“, „Hiljade“, „Crno je sve“ ali i nova, odlično prihvaćena pesma „Strah“, sve do kraja regularnog dela uz „Put beznađa“.

Publika je gotovo sve vreme bila „pod naponom“, skakalo se, pevalo u glas, i kad su Neredi sami kidali svoje deonice i kad su im se kao gosti na bini pojavili Kimi i Džoni

Na bis prvo „Gradska deca“, a zatim i „Ajde“, za kulminaciju kakvu ovakav koncert zaslužuje.

FOTO: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Jedan od onih koncerata koji vas ostavi bez glasa, i posle kojeg ste umorni i puni snage u isto vreme. „Toliko je sve jako i energično od prve do poslednje sekunde koncerta… retki su ovde bendovi koji posle toliko godina imaju takav efekat na publiku kakav imaju Neredi uživo“ jedan je od komentara ekipe iz prvih redova, koja se još koji sat „hladila“ u Zappa Bazi uz dobru muziku, ali i druženje sa članovima benda.

Za sve one koji za ovaj koncert nisu kupili ulaznice na vreme, ali i one koji žele „reprizu“, bend je zakazao još jedan koncert u Zappa Bazi ove subote, 18. novembra.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1500 RSD putem mreže Gigstix, kao i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

Nakon koncerata u Beogradu, Ritam Nereda nastavlja turneju koncertima u Zagrebu (Tvornica kulture, 25.11.) i Banjaluci (KSB, 2.12.), a 16. decembra očekuje ih i veliki koncert u Hali 2 Novosadskog sajma.

FOTO: Marko Ristic @zamrznutitonovi

Written by: Katarina Popovic

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA