Vesti

RITAM NEREDA POSLE PET GODINA U KLUBU FEST!

today8. april 2024.

Background

Nakon dugih pet godina bend Ritam Nereda nastupiće u klub Fest u Zemunu u petak, 19. aprila. Kao gosti nastupiće sastav Rulja Inc.

 

Ritam Nereda je bend koji, bez sumnje, važi za jedan od najenergičnijih live bendova u regionu. A svi oni koji su ikada bili na nekom od njihovih mnogobrojnih nastupa u klubu Fest, znaju kakva atmosfera bude na ovom koncertu, i kako publika ume da bude glasnija od benda! Posle pet godina, Neredi su zakazali još jedno druženje u Zemunu koje ne treba propustiti.

 

photo: Ritam Nereda klub Fest promo

 

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Kolekciju legendarnih pesama kao sto su „Put beznađa“, „Crno je sve“, „Ne“, „10 godina“, „Hiljade“, „Sećanja“, „Heroj“ i mnoge druge ćete uvek moći da čujete na njihovim nastupima koje će zajedno sa publikom pevati glasno.

Poslednje studijsko ostvarenje „Novo doba“ izašlo je u aprilu 2023. godine kao Record Store Day izdanje i naišlo je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

 

 

 

Rulja Inc. je autorski rock’n’roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. Objavili su jedan studijski album za diskografsku kuću Multimedia Music, pod nazivom „Ništa Skriveno“, koji je osim na svim relevantnim digitalnim platformama, dobio i svoje fizičko izdanje na disku koji se nalazi u prodaji od septembra 2022. Već uveliko se radi na drugom albumu, a bend se priprema za ulazak u studio i snimanje naslednika albuma.

 

photo: Vukašin Lekić (Rulja Inc.)

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo: Marko Ristić @zamrznutitonovi

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

K.K.N SLAVI 10 GODINA ALBUMA ,,VOLJA ZA NOĆ“ U VELIKOJ SALI DOMA OMLADINE

Beogradski bend Kanda, Kodža i Nebojša će na dva koncerta, koji će biti održani 12. i 13.aprila u Velikoj sali Doma omladine, sa svojom vernom publikom obeležiti 10 godina od objavljivanja, po mnogima, najznačajnijeg albuma njihove više od 30 godina duge karijere, “Volja za noć”. Bend će prirediti posebno koncertno iskustvo, jer će po prvi put u karijeri održati električno- akustični koncert. Velika sala Doma omladine, u kojoj su sedeća […]

today5. april 2024.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA