Vesti

NOVI ALBUM RITMA NEREDA KAO NAJJAČE SVEDOČANSTVO U ,,NOVO DOBA“

today25. april 2023.

Background

Ritam Nereda je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji postoji od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim pank, metal i hard core zvukom. Nakon skoro deset godina od poslednjeg studijskog albuma, Ritam nereda objavljuje deveti studijski album – najsnažniji i najreprezentativniji u svojoj dosadašnjoj diskografiji.

FOTO: Marko Ristić

„Ritam Nereda donosi haotične slike vremena u kome živimo. Kritika društva i sistema se oslikava žestokom muzikom, iskrenim tekstovima i beskompromisnim stavom. „Novo doba“ je trinaesti album po redu i on je nastavak cele sage koju Ritam Nereda nosi već preko trideset pet godina. Album je sniman u studijima „Pavarotti“ u Mostaru i „Road“ u Novom Sadu,“ izjavio je frontmen benda Boban Petronić.

FOTO: Promo materijal/Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ELVIS COSTELLO POZIVA NA PROMENE SA SLOVENAČKIM BENDOM JOKER OUT

Višestruko nagrađivana legendarna muzička zvezda, Elvis Costello pridružio se trenutno najaktuelnijem slovenačkom rok bendu Joker Out kako bi predstavili svoj duetski singl „New Wave“. Bojanovi i Elvisovi vokali su se savršeno uklopili u ovoj moćnoj himni koja poziva na pozitivne promene u društvu, a objavljen je i prateći muzički video koji je snimljen u dve države na potpuno različitim kontinentima. Gospodin Costello je svoje scene snimio u Americi, dok su […]

today25. april 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA