Vesti

RITAM NEREDA KREĆE U PROMOCIJU ALBUMA „NOVO DOBA“!

today26. juna 2023.

Background

Novosadski bend RITAM NEREDA objavio je spisak nastupa na kojima će promovisati novi studijski album „Novo doba“ i najavio velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu, NIšu, Banja Luci, Zagrebu i mnogim drugim gradovima u regionu i van njega.

Bez sumnje jedan od najistrajnijih bendova na našoj muzičkoj sceni najavio je koncerte na kojima će promovisati album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i naišao je na vrlo pozitivan prijem kod publike, dok su kritičari ovaj album veoma visoko ocenili.

Momci su najavili 11 koncerata širom regiona, od kojih izdvjaju koncerte u Novom Sadu, Beogradu, Beču, Nišu, Banja Luci i Zagrebu. Kompletna lista nastupa:

 

22. jul – Wind Rock Fest, Vršac

28. jul – ŠA Fest, Prijedor

30. jul – Roll And Blues Fest, Aranđelovac

5. avgust – Moto skup, Prahovo

23. septembar – Replugged, Beč

7. oktobar – Hala 2 Novosadskog sajma, Novi Sad

14. oktobar – Hangar Bar, Izola

21. oktobar – O2 Oxygen, Niš

4. novembar – KSB, Banja Luka

11. novembar – Zappa Baza, Beograd

25. novembar – Tvornica kulture, Zagreb

 

Early Bird ulaznice za koncerte u Novom Sadu i Beogradu biće u prodaji od utorka, 27. juna putem mreže Gigstix (www.gigstix.com) po ceni od 1200 dinara, dok će nakon toga ulaznice koštati 1500 dinara.

Ulaznice za koncerte u Banja Luci i Nišu će u prodaju krenuti malo kasnije, dok se ulaznice za koncert u Tvornici Kulture u Zagrebu prodaju putem sajta entrio.hr, a ulaznice za koncert u Beču putem sajta Eventix.io.

FOTO: Promo materijal / Poster

RITAM NEREDA je bend koji iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Jedan je od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju, između ostalih, i Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks i Phil Anselmo & The Illegals.

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SERGIO LOUNGE U PRAVOM, LETNJEM, TRENUTKU SA ALBUMOM ,,OVAKO SAM SE PROBUDIO“

Sergio Lounge se ovako probudio i objavio čudesni album! Enigmatični hitmejker Sergio Lounge predstavlja svoj novi plesno-euforično-tužni koktel pesama pod nazivom ,,Ovako sam se probudio" i sa njega izdvaja prvi singl ,,Ti si kao iz sna". Album je dostupan na svim digitalnim platformama, bandcampu i YouTube-u. Snimanje albuma pomogao je Sokoj - Organizacija muzičkih autora Srbije. Možda iz ove perspektive objavljivanje albuma "The Loungest" u julu 2020. godine nije bio […]

today23. juna 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA