Vesti

VELIKI BEOGRADSKI KONCERT RITMA NEREDA 11. NOVEMBRA U ZAPPA BAZI!

today23. oktobar 2023.

Background

Novosadski bend Ritam Nereda, posle nekoliko godina pauze, održaće veliki koncert u

Beogradu, 11. novembra u Zappa Bazi.

 

„Ako ne računamo festivale i manje klupske svirke, poslednji veliki koncert u Beogradu imali smo 2017. godine“ podsećaju momci iz benda i dodaju: „’Novo doba’ donosi novu, jaču energiju, vreme je za još jedan koncert za pamćenje!“

 

FOTO: Marko Ristić @zamrznutitonovi

 

Ritam Nereda je, bez sumnje, jedan od najistrajnijih, najproduktivnijih i najbeskompromisnijih sastava svoje generacije i sinonim za glasnu, brzu, čvrstu i energičnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom. Iza sebe iza sebe ima vrlo bogatu karijeru, čemu svedoči trinaest izdanja i preko 1000 koncerata. Neredi u Beograd dolaze u sklopu turneje na kojoj promovišu album „Novo doba“, objavljen u aprilu 2023. godine za izdavačku kuću Mascom. Album je objavljen kao Record Store Day izdanje i kritičari su ovaj album veoma visoko ocenili, a ako je sudeći po reakcijama na nastupima, kao i prodaji ovog izdanja, album je fantastično prihvatila i publika!

Na koncertu u Beogradu će, osim najistaknutijih pesama sa izdanja „Novo doba“, svirati i najveće hitove iz cele svoje karijere.

Ulaznice za koncert 11. novembra u Zappa Bazi u Beogradu u prodaji su po ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix. Ulaznice će od petka, 20. oktobra, biti dostupne i u Zappa Baru (Kralja Petra 41).

 

Facebook event

 

 

COVER PHOTO : Marko Ristić @zamrznutitonovi

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

GORAN BARE I MAJKE, DALIBOROVO GRANJE I SHARKS, SNAKES & PLANES NA ROCKAM DORĆOL FESTIVALU#3

Goran Bare i Majke , Daliborovo granje i Sharks, Snakes & Planes na trećem izdanju Rockam Dorćol festivala 17. i 18. novembra u Dorćol Platz-u! Goran Bare i Majke su u martu rasprodatim koncertom u Domu omladine Beograda u okviru Kontakt konferencije pokazali svoju nespornu koncertnu jačinu, a da će neočekivano biti i u Dorćol Platzu 17. novembra takođe je sigurno, jer se radi o bendu koji ne poznaje norme, […]

today20. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA