Vesti

,,ROCK JE MRTAV!“,A ,,MINISTRANTI“ UOPŠTE TAKO NE ZVUČE!

today18. januar 2022.

Background

Kada su se u muci lockdowna i sveopšte društvene i medijske histerije zavukli u jednu riječku garažu sa ciljem da stvaraju rock muziku, nisu se obazirali na učestala pitanja prijatelja ,,Dobro, jeste li vi normalni?”.

Predvođeni Draženom Baljkom – gitarom Leta 3, sa Robertom Šušom za mikrofonom, Voljenom Korićem na bubnjevima i Vedranom Vučkovićem na bas gitari, samoprozvali su se Ministrantima i tvrdoglavo nastavili služiti rock’n’rollu, povremeno poštujući razmak od 2 metra.

 

Neumrljanih ,,halja“ sada izlaze iz garaže i donose nam prvi singl ,,Rock je mrtav”. Sirova je to, direktna i iskrena rock antihimna koja se bavi nekim novim sistemom vrednosti i opisuje kontradiktornosti trenutka u kojem živimo.

,,Rock je mrtav” ujedno je i pesma sa istoimenog nadolazećeg albuma prvenca koji će se pod okriljem nezavisnih izdavačkih kuća Mudri Brk i Izvanredni Diskograf pojaviti tokom 2022. godine, ali ne pre nego što javnost čuje nekoliko singlova.

Krenimo od singla i spota ,,Rock je mrtav“. U glavu, jasno, bez srama! Lyric spot delo je benda zajedno sa kreativnim partnerima – Tomislavom Matićem i Stipom Strikom (Yan Kamov Design iz Rijeke) i Ivanom Štefanom (Animacijski studio Woosh iz Berlina).

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

JOŠ JEDNA TUŽBA ,,NEVERMIND“ BEBE

Halapljiva priča ,,Nevermind" bebe ipak nije doživela svoj kraj. Svega 10 dana nakon odbijanja prve tužbe, Elden Spencer je podneo još jednu. Podsetićemo se da su razlozi odbijanja bili sa prilično jakim osnovima: istekao je rok od 10. godina tokom kojih je mogla da se podnese tužba, a i dovedeni su u pitanje stvarni razlozi podnošenja tužbe na način da je ista podsmevanje stvarnim žrtvama dečije pornografije. Elden Spencer je […]

today17. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA