Vesti

,,RETURN OF THE DREAM CANTEEN“ RED HOT CHILI PEPPERSA JE TU!

today14. oktobar 2022.

Background

Dupli album nosi naziv „Return of the Dream Canteen“ i objavljen je 14 oktobra. Bend je nastavio saradnju sa legendarnim producentom Rickom Rubinom.

Ovo je drugi album benda Red Hot Chili Peppers objavljen tokom ove godine. Proletos je izašao dupli LP „Unlimited Love“ kojim se RHCP vratio brzinom svetlosti, osvojio top liste, oborio rekorde po pitanju tiraža i rasprodatih koncerata širom sveta. Kruna ove faze bila je dobijanje zvezde na bulevaru Hollywood Walk Of Fame kao i velika svetska turneja koja je ubrzo počela.

„Krenuli smo u potragu za sobom, kao bendom koji smo oduvek bili. Iz zabave smo džemovali i iznova učili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozan proces stvaranja novih pesama, ponovo smo osetili hemiju koja ja nas je obuzimala i koja je na ovom našem putu osvežavala naše prijateljstvo. Kada smo prepoznali da zvuci klize a da nas vizije osvajaju – samo smo nastavili sa radom. Nismo prestajali da pišemo. Kada je sve bilo gotovo, sva ta magija koja nas je okruživala podarila nam je više pesma nego što smo mogli da pretpostavimo. Shvatili smo da će to rezultirati objavljivanjem dva dupla albuma, jedan za drugim. Album „Return of the Dream Canteen“ je sve što jesmo i sve ono o čemu smo ikada sanjali. Spakovano je. Napravljeno krvlju naših srca.

Iskreno vaši, Red Hot Chili Peppers“.

FOTO: Clara Balzary

Album „Return of the Dream Canteen“ je dostupan na svim striming servisima, a LP i CD možete poručiti na mascom.rs. Novo izdanje promoviše singl „The Drummer“:

FOTO: Album Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

HALA PINKI DANAS OTVARA VRATA PUBLICI SA QUEEN REAL TRIBUTE BENDOM!

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće večeras u Zemunu uz specijalne goste - neverovatni i ekstravagantni COSMIC (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show - C. J. Marvin (AUS), za koga je i sam Elton John rekao: „Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“. Ovaj planetarni rock spektakl svečano će posle mnogo godina […]

today14. oktobar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA