Vesti

,,SA IZVORA“ REPETITORA JE DOŠAO SJAJAN VIDEO SPOT

today20. mart 2023.

Background

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ,,Sa Izvora“ , četvrti po redu sa poslednjeg albuma ,, Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji.“

Aktuelni spot za pesmu ,,Sa izvora“ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović, a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge Revolt. Bend je sa ovim umetnicima već sarađivao i snimio spot za pesmu ,,Kroz vetar“. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma.

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.

FOTO: Filip Tasić

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Sledeći koncert Repetitora je na Kontakt konferenciji u Beogradu, gde će sa gostima Ministranti nastupiti u subotu, 25.3. u sali Amerikana Doma omladine.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

LELEE SLAVI PROLEĆE SA NOVIM VIDEO SPOTOM ZA PESMU ,,NESTAJEŠ“

Slovenački razigrani indie-rock/post-punk band Lelee slavi dolazak proleća sa novim singlom i videospotom ,,Nestaješ", koji je izašao za slovenačku diskografsku kuću Moonlee Records. Videospot je režirala zagrebačka multimedijska umetnica Ivana Ljubičić. Novi singl ,,Nestaješ" je odisejada o izgubljenoj ljubavi i patnji na balkanski način. Psihodelični indie zvuk, pun regionalno obojenih etno melodija i preskakujućih ritmova, odvešće vas na putovanje po brdovitom Balkanu, gde sve puca od emocija, jezici se prepliću […]

today17. mart 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA