Vesti

REGE VEČE U KUGLAŠU SADA U SUBOTU!

today28. januar 2022.

Background

U subotu, 29. januara od 20,00h u klubu Kuglaš očekuje nas Rege veče u okviru kojeg će nastupiti bend Nestvrstani kao i Bob Marli tribjut bend Crazy Baldheada!

Beogradski bend Nesvrstani već više od jedne decenije gaji autorski roots reggae pristup i održava jamajčansku kulturu stvarajući muziku i nastupajući na domaćim i stranim muzičkim festivalima, kao i u klubovima Beograda.

Nesvrstani su čuvari vatre i nećete ih čuti često. Nekada i po nekoliko godina provedu u studijskom radu, bez pretenzija ka slavi ili bilo čemu nadmenom.

Njihova ambicija je muzika i uživanje u roots reggae zvuku, u izražavanju mišljenja i pevanju o iskušenjima i borbama običnog čoveka u savremenom svetu. Stanje duha i „high spirit“ je ono što ova kultura održava – pesme i dobra regaae muzika.

Bob Marley tribute band Crazy Baldheada nastao je 2019. godine. Izvode neobičajen repertoar pesama Boba Marlija.

Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, a ulaz će se naplaćivati na veće koncerta po ceni od 200 dinara.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,SQUID GAME“ JE DOBIO I SVOJ EP!

Nakon energičnog singla „Squid Game (Let’s Play)“, neverovatno popularna južnokorejska serija „Squid Game“ konačno dobija i kompletan EP pod nazivom „Squid Game (Let’s Play)“. Na izdanju se nalaze četiri numere koje su producirala značajna imena elektronske muzike, među kojima su Alok, Cheat Codes, TOKiMONSTA, ali i korejska acapella grupa May Tree. „Kao i mnogi drugi, odgledao sam seriju i veoma mi se dopala. Kao Amerikancu korejskog porekla gledanje ovakve vrste […]

today28. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA