Vesti

NOVI VIDEO SINGL RED HOT CHILI PEPPERS-A NAJAVLJUJE NOVI ALBUM!

today26. avgusta 2022.

Background

Vatreni momci su se vratili jako brzo sa novom pričom najavljujući još jedan album u ovoj 2022. godini! Tom prilikom je izašao novi video singl za pesmu „Tippa My Tongue“.

Novi album, „Return of the Dream Canteen“, stiže 14. oktobra i rađen je, naravno, u produkciji Rick Rubina.

Osim što je u toku „Unlimited Love“ turneja u S.A.D. Red Hot Chili Peppers će nastupiti na dodeli  „Global Icon Award“ na MTV Video Music Awards za 2022. godinu i istom prilikom će im ista nagrada biti i uručena!

Vredni i pozitivni rade ono što vole u ekipi za koju se čini da je jedina prava: Antony Kidis, Flea, Chad Smith i do skora nedostajaća slagalica – John Frusciante.

Psihodelični video spot za novu pesmu „Tippa My Tongue“ je režirala Malia James, a animaciju su radile Julien Calemard i Thami Nabil.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KONCERTNA PROMOCIJA NOVOG ALBUMA BVANE NA ZAPPA BARCI

Beogradski reper Bvana održaće koncertnu promociju albuma ,,Zelena glava i magični kamičak" u četvrtak 8. septembra na Zappa Barci. Pored Bvane na bini će se naći Lider kao i razni gosti: Eufrat i Mikri Maus Prti Bee Gee, Skaj Vikler, Ajs Nigrutin, kao i još neki gosti iznenađenja. Za atmosferu pre i posle nastupa biće zadužen DJ Mrki. Bvana nije krio svoje oduševljenje povodom predstojećeg koncerta: ,,Ovo je deseti studijski […]

today25. avgusta 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA