Vesti

NOVI ALBUM R.H.C.P. U PRETPRODAJI!

today18. februar 2022.

Background

Grupa Red Hot Chili Peppers će početkom aprila 2022. godine objaviti dvanaesti studijski album „Unlimited Love“, odličnim povratničkim singlom „Black Summer“. Fanovi u Srbiji i čitavom regionu su novu pesmu i informaciju o predstojećem izdanju, dočekali sa velikim oduševljenjem.

MASCOMSTORE vam omogućava da album već sada poručite po povlašćenoj ceni i među prvima na kućnu adresu, dobijete izdanje Unlimited Love“ grupe  Red Hot Chili Pappers!

Na pomenutom albumu bend je obnovio saradnju sa gitaristom Johnom Fruscianteom i višegodišnjim saradnikom, producentom Rickom Rubinom. Izdanje je karakteristično po prepoznatljivim gitarskim rifovima a prema rečima članova benda, njihova jedina namera je bila da se jednostavno izgube u muzici.

Losanđeleski sastav RHCP se u svojoj gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri pozicionirao kao jedan od najuticajnijih i najpopularnijih rokenrol sastava na svetu. Uz velikane kao što su The Rolling Stones ili U2, grupa Red Hot Chili Peppers važi za jedan od najdugovečnijih, koncertno aktivnih sastava.

Albumi „Blood Sugar Sex Magik“ (1991), „Californication“ (1999), „By The Way“ (2002) i „Stadium Arcadium“ (2006), koje je inače producirao Rubin, predstavljaju esencijalna izdanja u impresivnoj diskografiji benda.

Pesme sa novog albuma „Unlimited Love“ upravo su pravljene za stadione i arene, a bend sa velikim nestrpljenjem očekuje početak velike svetske turneje.

U okviru preorder sekcije MASCOMSTORE vam već sada omogućava da ovo izuzetno izdanje poručite po 20% nižoj ceni i prvi dobijete na kućnu adresu!

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MANDRILI ZAPLOVILI NOVIM SINGLOM ,,BROD“

U godini kad obeležavaju 25 godina postojanja, riječki Mandrili sa velikim zadovoljstvom predstavljaju novi singl ,,Brod", prvi objavljen pod zastavom Dallasa. Njihova želja za zajedničkim stvaranjem nikad nije nestala, samo je sticajem životnih okolnosti bila u mirovanju. Zvezde su se posložile, shvatili su da je četvrt stoleća postojanja prilično dobar razlog za ponovnu aktivaciju, a skupile su se i neke nove pesame koje žele podeliti s publikom. O ,,Brod"- u i […]

today15. februar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA