Vesti

RECORD STORE DAY SOKAČE U ČUMIĆU 23. APRILA 2022.

today8. aprila 2022.

Background

Nakon dve pandemijske godine, Record Store Day (RSD) je obeležavan kroz online aktivnosti. Ovog proleća Beograd izlazi napolje i biće deo globalne manifestacije onako kako dolikuje.

Mascomstore radnja u Čumiću za 23. april, u periodu od 12 do 20 časova, priprema celodnevni program u okviru kog će se svim prisutnim ljubiteljima ploča pridružiti poznate ličnosti i zavrteti svoje omiljene ploče. Ana Vučković Denčić (spisateljica), Mikri i Eufrat (Prti Bee Gee), Maja Cvetković (E-Play), Prljavi inspektor Blaža, Nemanja i Alek (Eyesburn), Jana Adamović, Pavle Veljković, Igor Kordej, Dule Nedeljković čine samo deo spiska muzičkih zaljubljenika koji će posetiti plato ispred Mascomstora Čumić tokom Record Store Day-a.

Sa prijateljima iz Paralela – Beogradskog festivala subkulture priprem se žurka u okviru koje će nastupiti i grupa Gift, a očekuje se i sešn članova Električnog orgazama čiji je frontmen Srđan Gojković Gile ovogodišnji Record Store Day ambasador.

Mascom će predstaviti svoja Record Store Day izdanja koja će ekskluzivno u naše radnje stići tog dana. Reč je o albumima „Muzika za film TV i muzej“ koji potpisuje upravo Gile, „Živo i akustično“ Električnog orgazma i „Pet+1“ hip-hop benda Prti Bee Gee. Svi albumi po prvi put biće objavljena na vinilu. Pored specijalne RSD ponude, u radnjama ispred Mascomstora u Čumiću Paralel organizuje i berzu ploča.

 Foto: Mascom promo

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

VIVA VOPS RASPRODAJE SREĆU

Pobednici trećeg izdanja Bunt Rok Festivala RTS-a, bend Viva Vops, objavili su video spot za pesmu „Rasprodaja Sreće”. Spot je nastao kao rezultat uspešne saradnje benda sa emisijom Bunt, uz podršku Sokoja. Autori su Branka Glavonjić i Marko Đukić. „Bunt rok festival je na ovaj način dodelio još jednu nagradu bendovima koji su se istakli. Rad na ova četiri video spota za bendove "Kora", "Lagana Sreda", "Empathy Soul Project" i "Viva Vops" […]

today6. aprila 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA