Vesti

REČI BUKU STVARAJU – ,,KROZ SUTRA“ SA MILETOM MIJAČEM

today11. avgusta 2023.

Background

Da sinjski bend M.O.R.T. čine multitalentovani pojedinci dokazuje i novi solo singl bubnjara ovog sastava. Mile Mijač je upravo predstavio videospot za pesmu „Kroz sutra” kojim najavljuje prvi samostalni studijski album koji će tokom jeseni objaviti pod ličnim imenom.

Novi singl „Kroz sutra”  liriku stavlja u prvi plan, naglašavajući važnost poruke samospoznaje koju pesma prenosi.

„Tekst pjesme je posveta svim onim žrtvama ,,toksičnih“ odnosa, bila to veza, prijateljstvo, zajednica ili brak. Koliko god imali prilike govoriti,,sam (ili sama) si je to uradio“, uvijek postoji osoba koja se nije dovoljno potrudila ili koja se previše potrudila drugome zagorčati život. Spot se bazirao na hvatanju usamljenosti i same esencije tog osjećaja. Čovjek sam na polju, vječito sam sa sobom. Usamljenost – kako artistička, tako estetska. Sve što treba uraditi jedna osoba za sebe, na kraju to radi sama. Pomoć može usmjeriti, proslijediti ili čak i dezorijentirati, ali na tom ,,cilju“ smo uvijek sami”, objašnjava Mile Mijač.

Muziku potpisuju Patrik Zelenika i Mile Mijač, dok tekst potpisuje Mile Mijač samostalno. Ivana Grahovac bila je zadužena za snimanje i fotografiju, a režiju i montažu uradio je Mile Mijač. Produkciju videospota potpisuje sinjski kolektiv RakijaCrew.

Mile Mijač je najpoznatiji kao bubnjar M.O.R.T.a, a sa kantautorskim radom počeo je još krajem 2011. godine kao PBO, pod kojim je i objavio tri studijska albuma.

 

Foto: Promo / Dostava zvuka

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

TRAVIS SCOTT – NOVI STUDIJSKI ALBUM „UTOPIA“

  „Od početka Scottove karijere, on je postao trendseter koji pomera granice modernog hip hopa, unoseći nove zvučne elemente u svoju muziku koji mu, iako često riskantni. omogućuju da bude sve uspešniji a dokaz za to je komercijlani titan-album UTOPIA." (Grammy.com)   Travis Scott je osigurao svoj prvi zvanični broj 1 album sa svojim aktuelnim izdanjem "UTOPIA", pri čemu je ostvario ovogodišnji rekord kada je u pitanju broj strimova albuma […]

today9. avgusta 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA