Vesti

RASKID 13 NAJAVLJUJE NOVI ALBUM VIDEO SINGLOM ,,ZGODAN LEPOTAN“

today23. jun 2022.

Background

Pančevački pank bend Raskid 13 objavio je singl i spot ,,Zgodan lepotan“, i tako najavio izlazak prvog albuma ,,Imamo sve“, koji će se pojaviti tokom ove godine u izdanju promoterske kuće Long Play. Pesma je predstavljena pred nastup benda u nedelju 26. juna na Main stage-u prvog Blink festa u Beogradu, u dvorištu fabrike Kluz!

Raskid 13 postoji od 2015. godine. Bend čine pevač Slavko Kozomora, Konstantin Nešovanović (gitare, vokal), Ivan Korolija (gitare, vokal), Miroslav Ivanović (bas gitara) i Jovan Lazić (bubnjevi).

,,Imamo različita muzička, ali slična društvena interesovanja „, navode članovi grupe i dodaju: ,,želimo da kroz muziku stvaramo pozitivnu energiju, promovišući optimizam na satiričan i melodičan način.“

Uz obilje koncerata i festivala, kako u Srbiji tako i u inostranstvu, Pančevci su stekli mnoštvo prijatelja koji su podržali njihov rad, naročito u vidu poziva na zajedničke nastupe. Među njima su Hladno pivo, Čovek bez sluha, Brkovi, Six Pack, Atheist RapRaskid 13 je, između ostalog, pobedio na festivalu ,,Omladina“ u Subotici, a svirali su i na Arsenal festu, Egzitu, Selfestu, Vračar Rocksu, Street Art festivalu.

Pankeri iz grada na Tamišu su do sada objavili EP ,,Mi imamo bend“ (2015), kao i sedam singlova. Album koji se iščekuje sniman je tokom prošle i ove godine u Pančevu.

FOTO: Srđan Čolaković

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,AIR FEST“ I OVE GODINE NA OBODIMA ZABRANSKE ŠUME

AIR fest iz Obrenovca, 24. i 25. juna, šalje jasnu poruku putem rokenrola i eko radionica: bez vazduha koji dišemo ne možemo. I ove godine је AIR fest na vratima Obrenovca,  grada iz kojeg se vidi, mesta iz kojeg se oseća, ali se o tome ne čuje dovoljno i kao eko rok festival vođen je idejom da podseti ekonomski razvijene zajednice, koje koriste svoje okruženje, da isto toliko moraju da […]

today21. jun 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA