Vesti

RAMŠTAJN EUFORIJA SE NASTAVLJA! ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ZAKAZAN DRUGI KONCERT!

today25. oktobar 2023.

Background

Nakon neviđenog uspeha i ogromnog interesovanja za prvi koncert, Rammstein euforija je i dalje nezaustavljiva! Sa zadovoljstvom najavljujemo da je zakazan DRUGI ŠOU ZA 25. MAJ SLEDEĆE GODINE NA UŠĆE PARKU, samo jedan dan nakon prvog koncerta.

 

FOTO: Promo materijal

Ne propustite priliku da budete deo istorije Beograda! Označite svoje kalendare, podesite alarme i budite spremni da obezbedite svoje ulaznice na vreme. Ulaznice za drugi koncert biće dostupne u petak, 27. oktobra u 10 časova na sajtu efinity.rs i na svim eFinity prodajnim mestima.

Više informacija o nastupima benda u domaćoj prestonici pogledajte na zvaničnoj Rammstein stranici za koncerte u Beogradu.

 

COVER FOTO: Bryan Adams

Written by: Nikola Kalinov

Previous post

Vesti

MILAN MLADENOVIĆ MEMORIJAL – DECA IZ VODE SA ŽIKOM TODOROVIĆEM U ZAPPA BAZI

Tradicionalni beogradski koncert povodom obeležavanja godišnjice smrti Milana Mladenovića, Deca iz vode /EKV tribute band project/ održaće 5. novembra u 20h u klubu Zappa Baza. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji bubnjar EKV-a od 1987. do 1990. godine! Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma: „Ljubav“ i „Par godina za nas“. Pesme „Zemlja“, „Krug“, „Srce“, „Ljubav“, „Par godina za nas“, „Pored […]

today24. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA