Vesti

SUTRA VEČE RAMBO AMADEUS U BOTANIČKOJ BAŠTI!

today23. septembra 2022.

Background

Kultni muzičar Rambo Amadeus i njegovih pet Winnetou-a održaće koncert 24. septembra u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac“, u 21h!

U duhu epohe, koncert se najavljuje uz aktuelne brojke na društvenim mrežama, Rambo Amadeus, 25M views, 290k followers, 1 Following predstavljaće muzički vremeplov od 1963. godine, kad je Rambo rođen, pa sve do daleke 2063.

„Moje pjesme su svedočanstvo i hronika vremena i društvenih događaja, ali jednako tako i pokušaj anticipacije budućnosti, gdje nas izvesno čekuju ogromni ekološki izazovi, mnogo manje miroljubiva i gostoprimljiva prirodna sredina u kojoj ćemo morati da živimo. Nema boljeg mjesta od Botaničke bašte Jevremovac da se skrene pažnja na činjenicu koliko čovjek svojim trudom može da izmjeni svoje blisko okruženje na bolje, samo ako ima znanje i volju.“

Ujedno, na ovom koncertu još jednom će uživo biti predstavljeni segmenti aktuelnog albuma „Brod budala“, koji se upravo pojavio u fizičkom izdanju, kao vinilna LP ploča.„Album nije u slobodnoj prodaji. Limitirano izdanje možda može da se dobije ako se naruči, i to samo preko veze, namijenjen je samo neizliječivim poštovaocima mog rada “, predočava Rambo. Nastup u Botaničkoj bašti ,,Jevremovac“ predstavlja nastavak kultnih koncerata Rambo Amadeusa prekinutih pandemijom korone.

Pred koncert u Botaničkoj bašti, Rambo je predstavio svoju, “cyberflamenko” verziju sevdalinke „Mujo kuje konja po mjesecu“, snimljenu za gitaristom Mirzom Redžepagićem.

Koncert organizuju promoterske kuće Long Play i RA Entertainment. Standardne ulaznice za koncert Ramba Amadeusa koštaju 1.500 dinara. Vip ulaznice, propusnice za Fun pit i VIP backstage karte isključivo na zahtev – na mail: infolongplay@gmail.com.

Ulaznice na linku: https://tickets.rs/event/vremeplov_rambo_amadeusa_2981

FOTO: Promo materijal

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

DINA JASHARI JE DOBITNICA NAGRADE MILAN MLADENOVIĆ 2022 SA PESMOM ,,DOMA“

Nagrada prvi put odlazi van granica Srbije! ,,Ovo je velika podrška za mene i moju muziku i hvala vam što podržavate umetnike sa naših prostora. Prošle godine sam takođe bila u finalu sa drugom pesmom i dobila sam stvarno divne komentare", uzbuđena je bila Dina Jashari po dobijanju Nagrade Milan Mladenović 2022., čija je ovogodišnja laureatkinja. Dina Jashari (Severna Makedonija) je sa pesmom ,,Doma" postala nosilac Nagrade Milan Mladenović 2022. […]

today23. septembra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA