Vesti

STIGAO JE NOVI SINGL I VIDEO SPOT OD GRUPE ,,RADIOHEAD“!

today27. septembra 2021.

Background

Radiohead je magija koja začara na ceo život i svaka naredna pesma koja izađe iz ovog kruga je verna tom stvaralaštvu po kojem se prepoznaju: izmedju sna i jave, baš tamo gde se najvažnije poruke šalju.

Koja je poruka novog video – spota za pesmu ,,If You Say The Word“, u kojoj  ljudi obučeni u poslovna odela love po šumi, ne znamo. Na gledaocu je da prosudi sam:

 

Nova pesma će se naći i na novom izdanju ,,Kid A Mnesia” na kojem je zbirka do sada neobjavljenih pesama, simljenih tokom 2000. i 2001. godine, a sve to u čast 21. godine od izlaska kultnih albuma: ,,Kid A” i ,,Amnesiac”.

,,Kid A Mnesia” nam stiže 5. novembra i uključivaće i neke neobjavljene materijale sa proba benda kao i kasetu “Kid Amnesiette” na kojoj se nalaze pesme sa B-strana.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

KAKO TO ZVUČI NA PERIFERIJI LJUDSKOSTI SAZNAJEMO USKORO OD BENDA ,,BES“!

Novosadska grupa BES objavila je i četvrti singl kao najavu albuma „Periferija ljudskosti“ koji će se naći u prodaji od 27. septembra! Nakon prvog singla „Svetionik“ kojim je grupa BES najavila svoj dolazak na scenu, usledila su još dva, ,,Budi svoj”i ,,Krah”. Sada je pred nama i četvrti singl po redu ove nove novosadske četvorke, pesma "Poslednji i prvi" kao najava dugo očekivanog albuma “Periferija ljudskosti”. "Pesma je inspirisana dečakom […]

today24. septembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA