Vesti

,,UNLIMITED LOVE“ I NOVI SINGL I VIDEO SPOT R.H.C.P.-A JE TU!

today1. april 2022.

Background

Dvanaesti studijski album „Unlimited Love“ američkog sastava Red Hot Chili Peppers objavljen je 1. aprila. Reč je o izdanju ovog kultnog benda na kom su Anthony, Chad i Flea obnovili saradnju svojim starim drugarom, gitaristom Johnom Fruscianteom.

Izlazak albuma prati nekoliko interesantnih činjenica. Pored povratka Frusciantea, album je producirao Rick Rubin koji je inače bio ključna osoba u postavci zvučne slike najčuvenijih RHCP izdanja kao što su „Blood Sugar Sex Magik“ (1991), „Californication“ (1999), „By The Way“ (2002) i „Stadium Arcadium“ (2006).

„Jedina namera nam je bila da se izgubimo u muzici. Proveli smo hiljade sati, usavršavajući se kako bismo napravili najbolji album koji smo mogli. Dane, nedelje i mesece smo proveli slušajući jedni druge, slobodno komponujući, svirajući i aranžirajući. Zvuci, ritmovi, vibracije, reči i melodije – sve nas je oduševljavalo. Žudimo za tim da obasjamo planetu; da podignemo, povežemo i zbližimo ljude. Svaka od pesama na našem novom albumu „UNLIMITED LOVE“ predstavlja aspekte, koji odražavaju naš odnos prema univerzumu. To je naša životna misija. Hvala vam što nas slušate, nadamo se da ćete uživati. ROCK OUT MOTHERFUCKERS,“ izjavili su članovi benda.

Album „Unlimited Love“ najavilo je nekoliko vrlo uspešnih singlova poput „Black Summer“, „Poster Child“, „Not The One“, a novi igrani video spot predstavlja pesmu „These Are the Ways“.

Imajući u vidu veliko interesovanje publike i muzičke kritike bend se vratio u velikom stilu, a rasprodati koncerti na predstojećoj turneji potvrđuju njegov neprikosnoveni kredibilitet.

Dan pre nego što će novi album biti objavljen bend je dobio svoju zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

Mascom, kao specijalan zastupnik Warner Music grupe za Srbiju i Crnu Goru, u mogućnosti je da svim fanovima širom regiona učini dostupnim novi album „Unlimited Love“ grupe Red Hot Chili Peppers.

Posetite nas na mascom.rs.

FOTO: Promo materijal /cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

IMPALA POKREĆE NOVI PROGRAM “100 ARTISTS TO WATCH”

IMPALA u partnerstvu sa YOUTUBE-om pokreće novi program za podsticaj raznolikosti u evropskom nezavisnom muzičkom sektoru. “100 ARTISTS TO WATCH” donosi listu 100 izvođača na koje treba obratiti pažnju i fokusira se na trenutno ključne izvođače na nezavisnog muzičkoj sceni širom Evrope. Ovaj novi program zamenjuje godišnju IMPALA-inu nagradu za evropski indie album godine, koja je imala sjajan niz od 10 godina. Novi popis izvođača, koje treba pratiti, biti će […]

today1. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA