Vesti

HALA PINKI DANAS OTVARA VRATA PUBLICI SA QUEEN REAL TRIBUTE BENDOM!

today14. oktobra 2022.

Background

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće večeras u Zemunu uz specijalne goste – neverovatni i ekstravagantni COSMIC (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show – C. J. Marvin (AUS), za koga je i sam Elton John rekao: „Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“.

Ovaj planetarni rock spektakl svečano će posle mnogo godina koncertima ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća muzička svetska imena:

„Jako nam je drago zbog toga i veoma smo uzbuđeni time da mi otvaramo novu eru koncerata. Ta hala je legendarna, za života smo čuli mnogo lepih i dirljivih priča sa koncerata koji su se tu održali. Od Rory Gallaghera, Status Quo, Pat Metheny, Uriah Heep do John McLoughlina i Return to Forever…“ kažu članovi benda i pozivaju vas na spektakularno druženje:

„Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravaganca i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u legendarnom prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju „kosmičko“ veče!“

Queen Real Tribute naglašavaju da će večeras sve početi na vreme. Ulaz u Halu Pinki počinje u 19h a program u 20h.

Ulaznice za koncert moći će da se kupe i na ulazu Hale Pinki po ceni od 2000 dinara.

Nakon koncerta, najveći fanovi pozvani su na nastavak druženja u klubu Fest koji je i smešten u zgradi Hale Pinki.

Tamo vas posle 23h očekuje meet&greet sa bendom Queen Real Tribute kao i njihovim gostima! Muziku će puštati DJ Feddy Kan, a ulaz na „after“ je besplatan.

FOTO: Screenshot

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

POZNATA SATNICA OPROŠTAJNOG KONCERTA HLADNOG PIVA

Jedan od najpopularnijih regionalnih bendova, Hladno pivo, održaće u subotu 15. oktobra u Belekspo centru veliki beogradski koncert u sklopu turneje na kojoj se, za duže vreme, oprašta od publike. Vrata dvorane biće otvorena od 19,ooh, predgrupa, Atheist Rap, nastupa od 20.30 do 21.30h, a Hladno pivo izlazi na pozornicu u 22,00h. Za oproštajne koncerte koje ovih meseci po regionu sviraju Mile Kekin, Zoran Subošić Zoki, Mladen Subošić Suba, Krešimir Šokec […]

today14. oktobra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA