Vesti

VELIKI KONCERT QUEEN REAL TRIBUTE BENDA 14. OKTOBRA!

today20. septembar 2022.

Background

Nakon nekoliko stotina nastupa i uspešnih turneja širom sveta, naš Queen Real Tribute, jedan od najboljih svetskih Queen tribjut bendova, nastupiće u petak, 14. oktobra 2022. godine u 20 sati u Velikoj sali Hale Pinki u Zemunu uz specijalne goste – neverovatni i ekstravagantni COSMIC (UK) i direktno iz Melburna The Elton Show C. J. Marvin (AUS), za koga je i sam Elton John rekao: „Ti si najbolji JA koga sam ikada čuo“.

Ovaj planetarni rock spektakl svečano će posle mnogo godina koncertima ponovo otvoriti vrata čuvene Velike sale Hale Pinki u kojoj su kroz istoriju nastupala najveća muzička svetska imena kao što su: Status Quo, Ginger Baker, Uriah Heep, Rory Gallagher, Billy Cobham, John McLaughlin, Larry Coryell, Paco de Lucia, Demis Roussos, Jack Bruce i mnogi drugi.

Malo osamdesetih, malo Fredija, rok ekstravaganca i originalnost u kombinaciji sa odličnom publikom u legendarnom prostoru koji smo voleli i koji ćemo opet voleti, garantuju „kosmičko“ veče!

FOTO: Promo materijal

Queen Real Tribute čine profesionalni muzičari koji su u svojim karijerama svirali sa najvećim i najpoznatijim muzičkim zvezdama sa prostora bivše Jugoslavije. Okupljeni oko ljubavi i strasti prema muzici grupe Queen, započeli su pre 16 godina neverovatno putovanje u želji da odaju počast i sačuvaju sećanje na jedan od najvećih bendova svih vremena kao i na preminulog, neponovljivog, harizmatičnog Fredija Merkjurija. U periodu od 2006. do 2008. godine održali su brojne koncerte širom Evrope i u kratkom roku postali jedan od najvećih Queen tribjut bendova na svetu. Njihov kvalitet odmah je prepoznat, te su vrlo brzo pristigle i brojne ponude od promotera širom planete koje su dodatno doprinele njihovoj sjajnoj internacionalnoj reputaciji. Tokom godina posvećenog rada, osvojili su čitav svet, od Južne Amerike do Dalekog istoka. Vrtelo se ludo i brzo – Nemačka, Austrija, Španija, Francuska, Brazil, Rusija, Kina, Južna Koreja, Estonija su samo neke od zemalja u kojima su nastupali.

FOTO: Promo materijal

2017. godine započinju Queen Real Tribute Symphony turneju, nastupajući u pratnji simfonijskog orkestra i hora. Ovaj šou doživeo je veliki uspeh, koncerti širom Balkana i Evrope bili su rasprodati, a usledila je saradnja sa simfonijskim orkestrima iz Moskve, Vladivostoka, Kine.

Pred samu pandemiju Queen Real Tribute odsvirali su mamutsku turneju u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj uključujući 68 gradova za samo 70 dana.

I ne staju…jer… SHOW MUST GO ON!

Ulaznice za koncert u prodaji su po ceni od 1500 RSD na prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na www.tickets.rs. Na veče koncerta, na ulazu u Halu Pinki, ulaznice će moći da se kupe po ceni od 2000 RSD.

https://tickets.rs/event/queen_real_tribute_3171

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

PARTIBREJKERS SLAVE 40.GODINA NA BEOGRADSKOM SAJMU!

Povodom 40 godina benda Partibrejkers su sa Muzzik, Banetom Antovićem i Vasilijem Vasićem remasterizovali video spotove i televizijske nastupe nastale u poslednje četiri decenije. Kompletan remasterizovani materijal dostupan je na zvaničnom youtube kanalu benda. Video materijali Partibrejkersa svrstavaju se u lektiru domaćeg rokenrola i sada su usklađeni sa novim tehnologijama emitovanja. Tu su Rođen loš, Ludo i brzo, Lobotomija, Ledeno doba, Kreni prema meni, zatim Gramzivost i pohlepa, Dugo te […]

today16. septembar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA