Vesti

PUNK FOLK WELLNESS SPEKTAKL – BRKATI MOMCI STIŽU U BEOGRAD!

today4. oktobra 2022.

Background

Zbog velikog interesovanja za beogradski koncert poznatog balkan-pank-folk benda Brkovi, poslednjih 200 ulaznica, koje su bile predviđene za prodaju na dan koncerta, puštene su danas u prodaju!

Nakon četiri godine pauze, Brkovi će održati svoj prvi samostalni koncert u Beogradu posle veoma uspešnog koncerta u Hali sportova „Ranko Žeravica“ koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike u 2018. godini.

Zato ”brkati momci” najavljuju pravi pank-folk-wellness spektakl za predstojeći petak, 07. oktobra u
Hangaru Luke Beograd. Koncert počinje u 21 h, a poslednji kontigent ulaznica se i dalje nalazi u prodaji na https://tickets.rs/tour/brkovi_436 .

Nažalost, bugarski orkestar ,,Kamčija” koji je iščekivan kao specijalni gost koncerta, ipak neće izvesti svoj hit ,,Kombajn vršalica” (Vasko Žabata) na beogradskom koncertu, a evo i zašto: ,,Pevaču je teško pala iznenadna slava, kao i njegovoj supruzi, pa je odlučio da napusti bend! Ne osuđujem ga jer smatram da su žene pametniji pol i uveren sam da iza odluke pevačeve supruge stoje opravdani razlozi! Svakako, krivo mi je što bend neće nastupiti na koncertu. Pojavljivanje pred beogradskom publikom bi i njima značilo zbog medijske pažnje i dalje karijere” – navodi Shamso69, frontmen benda Brkovi.

Zato će Travolta iz Borča Grede svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Shamso69 i momci iz benda!

FOTO: Promo materijal/ Poster

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

OBJAVLJEN JE SPOT ZA AKUSTIČNU VERZIJU PESME ,,TI SI SAV MOJ BOL“

Objavljivanje video spota za akustičnu verziju pesme ,,Ti Si Sav Moj Bol" je označio i pokretanje youtube kanala Ekatarina Velika Official. Budući da je vreme pokazalo da je umetnički rad Milana Mladenovića postao sastavni deo kulturne baštine celokupnog prostora bivše Jugoslavije i da je utkan u DNK mnogih generacija, Zadužbina Milana Mladenovića kao jednu od osnovnih misija ima čuvanje uspomene na ovog velikog umetnika, kao i njegove i lične i […]

today4. oktobra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA