Rap

JOE COCKER POTVRDIO DA PULP STAJE NA ,,TOUR“ TOČKOVE

today28. jul 2022.

Background

Prilikom promocije svojih memoara “Good Pop, Bad Pop”, Jarvis Cocker je izjavio za list ,,Gardian“ da će se Pulp okupiti i stati na ,,tour“ točkove, iduće, 2023., godine!

Sve je zapravo krenulo od video isečka na instagram profilu Joe Cockera na kojem mu se postavlja pitanje: ,,Šta tačno radiš za bis?“, na koji on komentariše ,,dobro pitanje, na vama je“.

Lavina ljubopitljivih fanova je potom pisala ispod istog video klipa na temu ponovnog sastavljanja grupe Pulp  i završila se i zvaničnom potvrdom od Jarvis Cocker-a koji je izjavio: ,,To je rečenica iz ‘This Is Hardcore’… iduće godine Pulp će održati nekoliko koncerata!”.

Još uvek se ne zna kada, gde i koliko će trajati turneja Pulp-a, ali je izvesno da će se dogoditi 2023. godine čemu svedoči i izjava bubnjara, Nick Banksa, koji je na tviteru napisao: ,,Ostanite mirni, grlite svoje Pulpove ploče i sanjajte o tome da se smirite negdje 2023.”

Poslednji put Pulp se službeno ponovo okupio 2011. kada je bend najavio 22 koncerta, a tom prilikom su nastupali i na Exit festivalu. Ipak bend je opet stao sa svirkom 2013. godine.

FOTO: Screenshot /Video Pulp Babies

 

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,EX YU ROCK FEST“ SA ELEKTRIČNIM ORGAZMOM I DAVORINOM BOGOVIĆEM

Četrnaesto izdanje tradicionalnog, za posetioce besplatnog Ex Yu Rock Festa biće održano 29. i 30. jula na Trgu Neolita u Starčevu, pored Pančeva, uz učešće velikih imena rokenrola sa ovih prostora, kao što su Davorin Bogović i Električni orgazam. Bivši pevač Prljavog kazališta je zvezda prve večeri, u petak 29. jula, od 22 časa, a prethodiće mu kragujevački bend Tribe (21.00), koji izvodi rok hitove sa prostora bivše Jugoslavije. Sutradan, […]

today25. jul 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA