Vesti

,,S IVICE SANJANJA“ NA BINU AMERIKANE SA PROTOTIPOM 10. NOVEMBRA!

today5. oktobar 2023.

Background

Beogradska grupa Proto Tip u februaru je objavila debitantski album ,,S ivice sanjanja“ i u tu čast pravi veliku promociju u Domu omladine Beograda sa gostima i prijateljima.

Koncert je zakazan za petak 10. novembar od 20.30h, a gosti su članovi Hali Gali porodice Sitzpinker i mlada šabačka grupa LU.

Ulaznice za koncert u prodaji su na svim mestima efinity.rs i tickets.rs, kao i online po ceni od 1000rsd.

FOTO: Promo materijal

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1200. Limitiran broj karata po promo ceni od 800rsd u prodaji je u Kuli (Cetinjska 15, radno vreme svaki dan 17-21 ponedeljak zatvoreno).

Proto Tip čine Nikola Čučković (vokal, gitara), Danilo Ilić (bubanj), Damjan Nedelkov (gitara), Pavle Dimitrijević (bas, vokal) i Miloš Stevanović Lavan (trombon).

Debitantski EP ,,Strah od izvesnog“ objavili su 2017. godine, na Hali Gali kompilaciji (2019) bili su prisutni sa pesmom „Pad„, a prvom albumu prethodili su zapaženi singlovi – „Kako ovde“, Duša u šaci“, „Krećem se“ i „Svet se menja“.

FOTO: Nenad Vujanović

Album ,,S ivice sanjanja“ objavljen je u februaru 2023. i pratile su ga fantastične kritike širom regiona (Radio Študent, Ravno do dna, Muzika.hr, Terapija.net, City Magazine, Helly Cherry, Danas, Balkanrock…). Bend je ove godine svirao na prestižnim festivalima MENT u Ljubljani, Arsenal Fest u Kragujevcu i Kontakt u Beogradu.

FOTO: Nenad Vujanović

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

VASIL HADŽIMANOV BEND ODRŽAĆE BEOGRADSKU PROMOCIJU NOVOG ALBUMA ,,KEYF“

Vasil Hadžimanov Band, jedan od najuticajnijih jazz fusion sastava na Balkanu, odrzaće koncertnu promociju svog novog albuma ,,Keyf" 11. oktobra u BitefArtCafe klubu.   FOTO: Nebojša Babić Ovaj izuzetan bend već dugi niz godina oduševljava publiku svojim jedinstvenim zvukom i svojom eksplozivnom energijom, a njihov novi album nam još jednom donosi interesantne muzičke goste, inovativne aranžmane, autentičnu zvučnu estetiku, i kao i do sada kreativne eksperimente sa različitim muzičkim stilovima […]

today5. oktobar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA