Vesti

PROMOCIJA NOVOG A.N.D.R. ALBUMA VEČERAS U BEOGRADSKOM KLUBU ,,HALF“

today22. septembar 2023.

Background

Povodom novog izdanja ,,pratim se.”, beogradski producent i izvođač A.N.D.R. će zajedno sa bendom Retrospektiva napraviti veliki koncert u beogradskom klubu Half, u petak 22. septembra.

Već dobro poznatoj ekipi po najboljim žurkama ovom prilikom pridružiće se svi gosti sa albuma “pratim se.”Sajsi MC, Oli Pop, Iva Lorens, Marko Mandić, Nekonaj i možda još neki specijalni tajni gosti.

Publika će imati prilike da đuska uz već poznate numere A.N.D.R. i Retrospektive kao i u muzici sa novog albuma i još par iznenađenja koja nećemo otkriti.

FOTO: Promo materijal / Poster

Ulaz je slobodan!

Podsetimo se, A.N.D.R. nam je nešto ranije predstavio singl “pleši mi.” ali i novi album “pratim se.”, na kome gostuju razni izvođači od kojih su neki i pomenuti, a samim time i svoj novi zvuk koji se vodi idejom da se “pravila” u muzici moraju kršiti da bi nastalo nešto autentično. Obojene harmonije, uz ritam koji ne dozvoljava da mirujete savršeno podržavaju Andijin vokal koji je
produciran na veoma unikatan način!

FOTO: Album Cover

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

BELGRADE SAXPERIENCE – 10. JUBILARNI MEDJUNARODNI FESTIVAL SAKSOFONA U SRBIJI

10 godina razvoja saksofona u Srbiji – Do sad održano 150 koncerata sa preko 450 učesnika   Jubilarni 10. Međunarodni festival saksofona u Srbiji - BELGRADE SAXPERIENCE biće održan od 28. do 30. septembra u Beogradu. Belgrade Saxperience osnovan je 2014. godine kao inicijativa Udruženja saksofonista Srbije sa saksofonistom Milanom Savićem na čelu. Milan Savić, osnivač i direktor festivala je povodom jubilarnog izdanja izjavio: „Raduje me da ove godine obeležavamo […]

today22. septembar 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA