Vesti

PRIJAVITE SE ZA SEDMI BUNT ROK FESTIVAL

today9. januara 2023.

Background

Otvoren je konkurs za sedmi Bunt rok festival – takmičenje novih, neafirmisanih bendova i autora, koje organizuju emisija Bunt i RTS.

Konkurs će trajati 43 dana i svi zainteresovani muzičari i autori iz Srbije, mogu poslati pesmu u trajanju do četiri minuta, tekst pesme, biografiju i fotografiju benda na e-mail adresu buntrokfestival@gmail.com ili na poštansku adresu Radio televizije Srbije (RTS, ul. Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom: „Bunt rok festival 2023“).

Sve informacije o Pravilniku i Uslovima konkursa, možete pronaći na OVOM linku.

,,Sedmi Bunt rok festival biće održan u godini u kojoj emisija Bunt obeležava dve decenije trajanja i kontunuiteta, što čitavom timu projekta uliva dodatni entuzijazam i radost“ , poverava autorka Branka Glavonjić i dodaje: „Bunt rok festival je jedini televizijski festival takmičarskog karaktera, čiji je cilj afirmacija domaće pop i rok muzike, kao i formiranje nove srpske pop i rok scene. Tokom dosadašnjeg trajanja ovog svojevrsnog nacionalnog projekta, kroz proces je prošlo više od 1000 autora i bendova iz cele Srbije a njih 140 je dobilo priliku da nastupi na sceni i predstavi se najširem auditorijumu. Pozivamo autore, muzičare, bendove da pošalju svoje pesme na konkurs za 7. BRF i- neka muzika pobedi!

Prethodni, šesti Bunt rok festival, otvorio je novo poglavlje u načinu realizacije ovog nesvakidašnjeg nacionalnog TV projekta autorke Branke Glavonjić. Ono što je ostalo i ostaće isto- je odgovoran pristup svim segmentima realizacije festivala, relevantan stručni žiri, apsolutna transparentnost i pre svega maksimalna posvećenost multidisciplinarnoj podršci i medijskoj promociji novih i
neafirmisanih domaćih rok bendova i autora.

Pobednici će, po tradiciji, nakon multimedijske afirmacije na programima i platformama medijskog sistema RTS-a , osim titule pobednika festivala, dobiti i priliku da nastupe na najprestižnijim muzičkim festivalima u Srbiji i regionu.

Foto: RTS

Written by: Jovana Stankovic

Previous post

Vesti

YURI LANDMAN: NA NJEGOVIM INSTRUMENTIMA SVIRALI SU I PLACEBO I SONIC YOUTH

Yuri Landman, holandski umetnik, izumitelj eksperimentalnih muzičkih instrumenata, na kojima su svirali veliki svetski bendovi poput Sonic Youth, Half Japanese, Liars, Placebo, Einstürzende Neubauten, izvodi poseban muzički performans za beogradsku publiku i to isključivo na instrumentima koje je sam napravio, u nedelju 22. januara 2023. godine u 20.00 u klubu Dim u Cetinjskoj 15. Yuri Landman će nastupiti uživo sa svojim jedinstvenim setom instrumenata. U pitanju je mešavina naučno podešenih gudačkih […]

today9. januara 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA