Vesti

POZNATA JE SATNICA ROCKAM DORĆOL FESTIVALA 7. i 8. OKTOBRA

today6. oktobra 2022.

Background

Drugi Rockam Dorćol festival očekuje nas u petak i subotu, 7. i 8. oktobra!

Grupa M.O.R.T. nastupa prvi put u Srbiji posle tri godine, Nikola Vranjković prvi put u višedecenijskoj karijeri osvaja Dorćol Platz, a i ostali bendovi združeni iz čitavog regiona planiraju da naprave šou za pamćenje.

7. OKTOBAR
18.00 – BALKANROCK SESSIONS promocija
20.15 – VRPCA (Crna Gora)
21.30 – SHARKS, SNAKES & PLANES
22.45 – M.O.R.T. (Hrvatska)

8. OKTOBAR
20.00 – SMENA 8
21.00 – NIKOLA VRANJKOVIĆ

Ulaznica za petak, 7. oktobar, košta 1.000 dinara / 1.300 dinara na ulazu, na veče koncerta. Za subotu, 8. oktobar 1.300 dinara je cena ulaznice u pretprodajni, odnosno 1.700 dinara na ulazu. Dostupan je i komplet ulaznica za oba dana 2.000 dinara.

Prodajna mesta su Ticket Vision, Anti Shop Elektropionir, Cetinjska 15, a mogu da se nabave i online, na tickets.rs.

FOTO: Balkanrock promo

Muzički portal Balkanrock je od prošle godine, na svom YouTube kanalu i streaming platformama, pokrenuo Balkanrock Sessions. Svojevrsna kombinacija živog nastupa muzičkog sastava i njihovog odgovora na nesvakidašnja pitanja jeste Balkanrock Sessions, upakovan u muzičku, polučasovnu web emisiju koja se emituje svakog drugog ponedeljka na Balkanrock Sessions YouTube kanalu. Kroz Balkanrock Sessions portal Balkanrock želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, osnaži mlade bendove, publici pruži najbolji mogući užitak i informiše je o alternativnoj sceni na ovim prostorima.

Tokom prve dve sezone nastupalo je više od 15 izvođača iz Srbije, Hrvatske, Severne Makedonije, čak Velike Britanije. Odsvirali su više od 100 pesama i podelili su sa gledaocima i gledateljkama zanimljive priče iz svojih karijera. Nakon inicijalne, prve sezone, veoma uspešne druge, početak treće sezone pokazao je značajno veću zainteresovanost publike za web-emisiju Balkanrock Sessions, što je rezultat uspešno postavljenih osnova tokom prve dve sezone, te rasta i razvoja produkcije Sessionsa. Time se u digitalnim medijima muzička web-emisija Balkanrock Sessions pozicionirala kao format za kojim postoji značajna potražnja.

Zašto je ovakav format promovisanja kulturnih sadržaja važan, između ostalog, ekipa koja sprovodi Balkanrock Sessions predstaviće u Dorćol Platzu, 7. oktobra od 18h. Na samom startu novog Rockam Dorćol festivala gledaćemo i slušati, promatrati i razmatrati sve ono što je ovaj deo Balkanrock tima do sada postigao.

FOTO: Rockam Dorćol promo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

MORTAL KOMBAT NAJAVLJUJE NAJVEĆI NOVOSADSKI KONCERT DO SADA!

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa MORTAL KOMBAT sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima. Njihovi nastupi su postali neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi njihova sve brojnija publika to želela. Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada pred sebe stavljaju novi cilj - najveći samostalni novosadski koncert do sada. Susret sa publikom u Novom […]

today6. oktobra 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA