Vesti

POZNAT KOMPLETAN PROGRAM MOUNTAIN MUSIC FESTA!

today28. jula 2023.

Background

Još dve nedelje je ostalo do početka Mountain Music Festa, koji se od 11. do 13. avgusta održava na Divčibarama, a poznat je kompletan program ovog vikend-celodnevnog festivala.

Prvog dana, na bini u podnožju ski staze Divčibare Ski Resorta nastupiće Dolores, Bjesovi, Darko Rundek i DJ MKDSL, dok će u subotu na glavnoj bini pevati KKN, Zoster, Goblini, Rambo Amadeus i hip hop dvojac Prti Bee Gee. Za atmosferu na šumskom Vinyl stejdžu biće zaduženi White City Soul, Dirty Hairy, DJ Chivare, Đorđije Stajkić.

Najmlađa bina – Breza stage, 12. avgusta ugostiće Milovana i prijatelje, Funkier Project, Nevenu Jeremić i Lutona, Šćepine vragolije, dok će poslednjeg dana festivala posetioci opuštati uz jugoslovenske hitove i Peđu Radovića.

Svim posetiocima Mountain Music Festa su, kao i svake godine, dostupni brojni sadržaji – avanturistički, sportski, kreativni, naučni. Kreativne radionice, poput crtanja, slikanja, pravljenja aviončića, kao i edukativne radionice o ekologiji i biodiverzitetu Divčibara, namenjene su najmlađima (i onima koji se osećaju tako). Za nešto starije, organizatori su spremili radionice plesa i holističkog vežbanja, a tradicionalno će svi ljubitelji planine moći da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom.

Dodatno, za sve ljubitelje planine i prirode, organizatori su obezbedili i besplatan kamp, koji se nalazi u blizini festivalskih kapija.
Karte su prodaji na veb-sajtu i svim prodajnim mestima tickets.rs, a mogu se kupiti i na ulazu na festival. Kao i svih prethodnih godina, ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

FOTO: Promo materijal

Sve dodatne informacije o Mountain Music Festu možete naći na profilima na društvenim mrežama, kao i na veb-sajtu www.mmf.rs.

FOTO: Promo materijal/ Čudesna šuma

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

SANITARIUM OSTVARIO SVOJ SAN – STIGAO JE CD ALBUMA „UDARAC GLAVOM”!

Beogradski bend Sanitarium objavio je fizičko CD izdanje debi albuma „Udarac glavom”, objavljenog u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner! Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko izdanje ovog albuma. […]

today26. jula 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA