Vesti

Poslednja pesma Akija Rahimovskog premijerno na Rock Radiju – 27. januara u 15h

today27. januar 2022.

Background

U najtužnijim mogućim okolnostima grupa Parni valjak se pesmom „Ponovo“ oprašta od Akija Rahimovskog, svog prijatelja i brata i jednog od najboljih i najprepoznatljivijih vokala naših prostora koji nas je napustio 22. januara 2022.

,,Ponovo“ je pesma koja je trebalo da najavi veliku turneju Parnog valjka i novi studijski albuma. Stihove i muziku potpisuje Husein Hasanefendić Hus koji je sa Akijem činio savršenu simbiozu, zahvaljujući kojoj su bezvremenske pesme Parnog valjka odgojile generacije slušalaca širom regiona.

Pesmom „Ponovo“ i sa Rock Radija ćemo ispratiti čoveka kome je muzika bila život, koji je zahvaljujući svojoj neuništivoj energiji postao sinonim vrhunskog frontmena i uzor generacijama.

Slušajte Rock Radio 27. januara u 15h.

Aki Rahimovski: 05.06.1955 – 22.01.2022.

 

Foto: Marko Šolić / Croatia Records promo

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,MåNESKIN“ PRIMORANI DA ODLOŽE TURNEJU

Zbog trenutne situacije vezane za pandemiju COVID-19, sa velikim žaljenjem grupa Måneskin je bila prinuđena da odloži najavljenu "LOUD KIDS ON TOUR '22" po dvoranama širom Evrope, kao i rasprodatu turneju po Italiji. Svi koji su već kupili ulaznice biće obavešteni o novim datumima koncerata, najkasnije do prvog marta (01.03.2022).! Iz razloga restrikcija koje su nametnute zbog pandemije u mnogim evropskim zemljama, postalo je teško jednostavno prebaciti sve događaje za […]

today26. januar 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA