Vesti

POPEČITELJI KREĆU NA PROLEĆNU TURNEJU

today26. april 2022.

Background

Ministri sprskog alternativnog funk-rocka će 30. aprila održati koncert u beogradskom klubu ,,Anti shop Elektropionir“, 6. maja će nastupiti u niškom klubu ,,Feedback“, a 13. maja u Novom Sadu u ,,Bulevar Books“-u, a ulaznice za ove koncerte su već u pretprodaji.

Popečitelji će ovim nastupima koncertno promovisati svoj novi album „Uvek“ (Odličan hrčak 2021), a ujedno će publiku razmrdati hitovima iz svoje dugotrajne karijere.

Neumorni visokoenergetski trio, koji svojom autentičnom muzikom već više od dve decenije razgaljuje koncertne prostore širom zemlje i regiona je prošle godine objavio dugoočekivani album pod nazivom „Uvek“ (Odličan hrčak / Druga stvar 2021) koji sadrži devet pesama i prvo je izdanje Popečitelja objavljeno na vinilu.

Pored ovih koncerata publika će moći da čuje i vidi Popečitelje na kragujevačkom Arsenal Festu i na još nekoliko letnjih festivala u zemlji i regionu.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ZNAMO KO JE U ŽIRIJU ZA DODELU NAGRADE MILAN MLADENOVIĆ 2022

Zadužbina Milana Mladenovića će tradicionalno i ove godine dodeliti Nagradu Milan Mladenović. Nagrada se dodeljuje za najbolju pesmu na teritoriji bivše Jugoslavije, a na osnovu odluke stručnog žirija koji ove godine čine: Mile Kekin (Hrvatska), autor i frontmen grupe Hladno pivo; Sonja Lončar (Srbija), pijanistkinja i profesorka, članica LP Dua; Matjaž Manček (Slovenija), urednik muzičkih programa ljubljanske kulturne institucije ,,Kino Šiška"; Edo Plovanić (Hrvatska), osnivač portala Muzika.hr; Dragiša Uskoković Ćima (Srbija), basista i nekadašnji član EKVa. Konkurs za […]

today21. april 2022.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA