Vesti

PONOVO SE BUDI GRUPA ,,STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ“!

today13. septembar 2021.

Background

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa je u skladu sa tim ,,Čovek koji ima obaveze“, album objavljen pre skoro dve godine, sada još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Straight Mickey and the Boyz usled pandemijskih okolnosti album nisu koncertno promovisali kako su planirali, ali nisu sedeli skrštenih ruku. Upravo su objavili novi spot za pesmu ,,Ponovo se budim“, singl sa aktuelnog albuma.

,,Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje” – euforično ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Specifičan je i spot, ali i novi beogradski nastup koji bend posle duže vremena priprema za 17. septembar od 20h u SubBeernom Centru.

Straight Mickey and the Boyz će na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji nastupiti zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Ulaznice za koncert simbolično nazvan ,,Artan, Miki i Nebojša“ dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u Anti Shopu (Cetinjska 15, svakog dana od 13 do 21h).

FOTO: Milan Stošić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

ONLY WE CAN SOLVE THIS PROBLEM – TRIBUTE IZDANJE EYESBURN-U!

,,Only We Can Solve this Problem...", poznate reči i sjajno ime za tribute izdanje posvećeno jednom od najuticajnijih beogradskih bendova: EYESBURN-u! Ekipa iz Eyesburn-a kaže na svojoj facebook strani: ,,Danas je veliki dan za naš bend! Hvala svim sjajnim bendovima koji su uložili vreme i trud." Sjajnu ideju o tome da se na jednom mestu nađu sve pesme Eyesburna-a koje su obradili domaći bendovi (Discord /Beograd, Brat /Užice, Downstroy /Kikinda, […]

today10. septembar 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA