Vesti

POMEREN PROMOTIVNI KONCERT RITMA NEREDA U NOVOM SADU!

today13. septembra 2023.

Background

Veliki koncert na kojem će grupa Ritam Nereda promovisati album „Novo doba“, prethodno zakazan za 7. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma, odložen je za 16. decembar.

FOTO: Promo materijal /Poster

„Usled organizacionih problema prinuđeni smo da pomerimo datum promocije albuma u Novom Sadu. Znamo da je pomeranje datuma koncerta uvek komplikovana stvar. Kako nama tako i publici. Stoga obećavamo da ćemo 16. decembra napraviti nešto što ćete pamtiti dugo.“ rekli su momci iz benda.

Ulaznice kupljene za prvobitno najavljen datum važiće i za 16. decembar. Svi oni kojima novi datum ne odgovara, refundaciju ulaznica mogu izvršiti tamo gde su ih kupili i novac će im biti vraćen.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu u prodaji su po ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix:

Pre ovog velikog koncerta u Novom Sadu, bend Ritam Nereda promovisaće album „Novo doba“ u Beču (Replugged) 23. septembra, 14. oktobra u Izoli (Hangar Bar), 21. oktobra u Nišu (O2 Oxygen), 4. novembra u Banjaluci (KSB), 11. novembra u Beogradu (Zappa Baza), a 25. novembra prvi put će zasvrati u Zagrebu (Tvornica kulture).

FOTO: Marko Ristić

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

HARDCORE METAL SPEKTAKL OVE SUBOTE U KUGLAŠU!

  Ove subote u klubu Kuglaš u Beogradu nastupiće četiri benda koja spremaju hardcore/metal spektakl prisutnima.   FOTO: Kuglaš promo   BRISTOL Bristol je bosansko-zemunski trio koji svira mešavinu stonera, popa i grandža. Bend karakterišu jednostavne kompozicije, štrokave gitare i pevljivi refreni. Prostire se od Zemuna, preko Krnjače do Lešća. Bend je sačinjen od multiinstrumentaliste koji se zakleo da nikada više neće svirati bubanj, pa sad opet svira bubanj, čoveka […]

today13. septembra 2023.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA