Politika privatnosti

Background

Politika privatnosti za Rock Radio Beograd


Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika, dostupnom sa www.rockradio.rs, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i snima Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili vam je potrebno više informacija o našoj politici privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Ova Politika privatnosti primenjuje se samo na naše mrežne aktivnosti i važi za posetioce naše veb stranice u vezi sa podacima koje su podelili i/ili prikupili na Rock radiju – Tvoj Život, Tvoja Muzika. Ove smernice se ne primenjuju na bilo koje informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove veb stranice.

Pristanak


Korišćenjem naše veb stranice, ovim pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se sa njenim uslovima.

Podaci koje prikupljamo


Lični podaci koje od vas traže i razlozi zbog kojih se od vas traži da vam ih pružimo biće vam jasni u trenutku kada od vas tražimo da date svoje lične podatke.

Ako nas direktno kontaktirate, možda ćemo dobiti dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, adresa e -pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili priloga koje nam možete poslati, kao i sve druge informacije koje želite da date.

Kada se registrujete za nalog, možemo zatražiti vaše kontakt podatke, uključujući stavke kao što su ime, naziv kompanije, adresa, adresa e -pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke


Informacije koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

  • Obezbedite, upravljajte i održavajte našu veb stranicu
  • Poboljšajte, personalizujte i proširite našu veb stranicu
  • Razumeti i analizirati kako koristite našu veb stranicu
  • Razvijajte nove proizvode, usluge, funkcije i funkcionalnosti
  • Komunicirajte sa vama, bilo direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući i korisničku podršku, kako bismo vam dostavili ažuriranja i druge informacije koje se odnose na veb lokaciju, te u marketinške i promotivne svrhe
  • Šalje vam e -poštu
  • Pronađite i sprečite prevare

Datoteke sa beleškama

Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika sledi standardnu proceduru korišćenja datoteka dnevnika. Ove datoteke evidentiraju posetioce kada posećuju veb lokacije. Sve hosting kompanije to rade i deo su analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pregledača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlazak i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani sa bilo kojim podacima koji mogu lično identifikovati. Svrha ovih informacija je analiza trendova, upravljanje veb lokacijom, praćenje kretanja korisnika na veb lokaciji i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i veb svetionici

Kao i svaka druga veb stranica, Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika koristi „kolačiće“. Ovi kolačići se koriste za skladištenje informacija uključujući preferencije posetilaca i stranica na veb lokaciji kojoj je posetilac pristupio ili je posetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše veb stranice na osnovu tipa pregledača posetilaca i/ili drugih informacija.

Za opšte informacije o kolačićima, pročitajte „Šta su kolačići“.

Politika privatnosti partnera za oglašavanje
Možete pogledati ovaj spisak da biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika.

Oglasi nezavisnih proizvođača ili oglasne mreže koriste tehnologije poput kolačića, JavaScript -a ili veb -svetionika koji se koriste u odgovarajućim oglasima i vezama koji se pojavljuju na Rock Radio -u – Tvoj Život, Tvoja Muzika, koji se šalju direktno u pregledač korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na veb lokacijama koje posećujete.

Imajte na umu da Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste nezavisni oglašivači.

Politika privatnosti trećih strana


Rock Radio – Tvoj Život, Politika privatnosti Tvoje Muzike ne odnosi se na druge oglašivače ili veb lokacije. Stoga vam savetujemo da za detaljnije informacije pogledate odgovarajuću politiku privatnosti ovih nezavisnih servera oglasa. Može uključivati njihovu praksu i uputstva o tome kako da isključite određene opcije.

Možete izabrati da onemogućite kolačiće kroz svoje pojedinačne opcije pregledača. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim veb pregledačima, možete ih pronaći na odgovarajućim veb lokacijama pregledača.

CCPA prava na privatnost (ne prodajte moje lične podatke)


Prema CCPA, između ostalih prava, potrošači u Kaliforniji imaju pravo da:

Zahtevajte da preduzeće koje prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i posebne delove ličnih podataka koje je preduzeće prikupilo o potrošačima.

Zahtevajte da preduzeće izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je preduzeće prikupilo.

Zahtevajte da preduzeće koje prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka


Želeli bismo da budemo sigurni da ste u potpunosti upoznati sa svim svojim pravima na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo pristupa – Imate pravo da zatražite kopije svojih ličnih podataka. Za ovu uslugu možemo vam naplatiti malu naknadu.

Pravo na ispravku – Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve podatke za koje smatrate da su netačni. Takođe imate pravo da zatražite da upotpunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.

Pravo na brisanje – Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke, pod određenim uslovima.

Pravo na ograničenje obrade – Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prigovor na obradu – Imate pravo na prigovor na našu obradu vaših ličnih podataka, pod određenim uslovima.

Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo da zahtevate da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako podnesete zahtev, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da ostvarite neko od ovih prava, kontaktirajte nas.

Informacije za decu


Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i vode njihove aktivnosti na mreži.

Rock Radio – Tvoj Život, Tvoja Muzika ne prikuplja svesno nikakve lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete na našoj veb stranici dalo ovakve podatke, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate i mi ćemo dajemo sve od sebe da takve podatke odmah uklonimo iz naše evidencije.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA