Vesti

PODSEĆAMO – FINALE BARF-A JE SADA U NEDELJU!

today3. decembra 2021.

Background

Finale desetog izdanja festivala BARF biće održano u nedelju, 5.decembra u 18.30h u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

U finalu desetog jubilarnog idanja BARF festivala nastupiće 8 bendova/izvođača.

To su Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova (Beograd), Fraktal (Kragujevac), Kontra komitet (Šabac), Ascend (Beograd/Aranđelovac), IV Dan (Beograd), Ivan Kićanović (Beograd), Bol & Dee (Beograd) i Two Coins From Mercury (Srbobran).

Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici poslednjeg izdanja festivala, ,,Rampa“, iz Pančeva

Program će u 19,00h sati početi nastupom grupe Underforce (ex Vatreni prsten) iz Valjeva koja je na prethodnom izdanju festivala bila pravo otkrovenje festivala! Nakon toga sledi takmičarski deo, po sledećem redosledu:

19.25 -IV dan

19.50 – Bol & Dee

20.15 – Two coins from mercury

20.40 – ZZZZZ

21.05 – Kontra komitet

21.30 – Ivan Kićanović

21.55 – Fraktal

22.20 – Ascend

Po završetku takmičarskih nastupa dok žiri i publika glasaju za svoje favorite, pristutne će zabavljati pobednici poslednjeg izdanja festivala, ,,Rampa“ iz Pančeva. Nakon njih nastupiće i specijalni gosti, grupa ,,DRAM“.

U 23.40,00h predviđeno je proglašenje pobednika BARF10.

Ulaz na festival ove godine naplaćivati. Cena ulaznice je simboličnih 200 RSD, a prodavaće se na ulazu u koncertni prostor pred početak festivala.

Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.

Za ulazak u koncertni prostor nije potrebno posedovati zeleni sertifikat, ali će se na festivalu poštovati sve preporučene epidemiološke mere.

FOTO: Promo materijal

Written by: Katarina Popovic

Previous post

Vesti

,,DRUMATTIC“ JE NOVI ZVUK NA SCENI, A ,,DEMON JE OD ŠEĆERA“

Na domaćoj sceni nije tako čest slučaj da bubnjar odluči da istupi ispred benda i ostvari sopstvene ideje kroz lični muzički izraz, zato nam je posebno zadovoljstvo da možemo da predstavimo Drumattic-a i njegov prvi singl ,,Demon je od šećera”. https://www.youtube.com/watch?v=6Pi0hJ2pDeg&feature=youtu.be Bogdan Zdjelar (Drumattic) rođen je u Beogradu, a poslednjih 15. godina, zadužen je za gruv mnogih bendova kako na domaćoj, tako i na inostranoj sceni. Njegov stil obuhvata i […]

today3. decembra 2021.

rock radio beograd logo

Kontakt

© 2022 ROCK RADIO. SVA PRAVA ZADRŽANA